"OVO ME JE ZAISTA IZNENADILO": Irac posetio Beograd, a kada je video kako živimo NIJE MOGAO DA DOĐE SEBI, ostao u neverici!

Autor: N.J.

Lifestyle

24.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak iz Irske oduševljen je Beogradom.

"OVO ME JE ZAISTA IZNENADILO": Irac posetio Beograd, a kada je video kako živimo NIJE MOGAO DA DOĐE SEBI, ostao u neverici!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Jedan Irac posetio je Srbiju, a u okviru objave "Ljubav iz Irske" otkrio je kako se oseća nakon obilaska i šta ga je najviše oduševilo. Na Reditu podelio je svoje oduševljenje našom državom i rekao da je to jedna od omiljenih destinacija koje je ikada posetio.

Takođe, on se prelepo proveo jer se u Srbiji nije osetio kao stranac, već kao da je u svojoj državi.

- Ja sam Irac koji se upravo vratio sa putovanja u Beograd i to je bez sumnje jedno od mojih omiljenih mesta koje sam ikada posetio. Moj omiljeni aspekt putovanja bio je upoznavanje tolikog broja Srba i druženje s njima. Ne mogu da objasnim koliko volim srpski narod - najveći razlog je to što su Srbi izgleda potpuno isti kao Irci i ovo me je zaista iznenadilo!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Fontana u Beogradu

- Ovo mišljenje delio je i moj domaćin iz Srbije koji je spomenuo da je bio u Dablinu više od 20 puta i otkrio da su obe države tako slične. Shvatio sam da su Srbi tako druželjubivi, imaju odličan smisao za humor, vole piće i dobro se zabavljaju i spremni su da razgovaraju/pomognu u bilo čemu. Upoznali smo gomilu Srba na našem putovanju koji su nas upoznali sa srpskom hranom/pićima, imali duboke razgovore o životu i plesali u barovima. Zaista su učinili da se osećamo potpuno kao kod kuće tokom našeg boravka. Hvala vam za sve! Jedva čekam da se vratim. Ljubav iz Irske - pisalo je u objavi, a prenosi "Espreso".

Kako i dolikuje, mnogobrojni Srbi zahvalili su se na prelepom komentaru i pozvali ga ponovo u goste.

"Drago mi je da si imao lepe trenutke, sledeći put se javi, vodim na pivo", "Bog je razdvojio Srbe i Irce da bi im spasio jetru", "Hvala ti na lepim rečima", "Škotski momak koji deceniju živi u Srbiji, volim da zovem ovo mesto lepotom pod Suncem i sa lepim ženama", bili su neki od komentara ispod njegove objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading