BRAJAN POZVAO SINA PRVENCA DA MU ČESTITA ROĐENDAN, DEČAK MU KROZ SUZE POSTAVIO JEDNO PITANJE! Baka dečaka sve to gledala srce JOJ PUKLO: Ona je za decu živela! (FOTO)

Autor:

Hronika

24.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za telom Ane Volš već više od šest meseci.

BRAJAN POZVAO SINA PRVENCA DA MU ČESTITA ROĐENDAN, DEČAK MU KROZ SUZE POSTAVIO JEDNO PITANJE! Baka dečaka sve to gledala srce JOJ PUKLO: Ona je za decu živela! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Nakon dobijanja novih informacija o mogućoj lokaciji tela Ane Volš, američki istražitelji koji rade na slučaju ponovo su se uputili u pretragu terena u naselju Pibodi. Ova nova pretraga se vrši kako bi se pronašli eventualni novi tragovi ili dokazi koji bi mogli doprineti rešavanju ovog slučaja.

- Mene u životu održavaju lekovi i psihički se pripremam da saznam istinu svaki put kada zakažu suđenje, a onda kada ga iznova odlože po ko zna koji put, verujte mi, kao da me neko ubije. Sve više se bojim činjenice da neću živa dočekati da saznam gde je Ana i šta se dogodilo pre osam meseci kada sam poslednji put čula glas moga deteta - navodi uznemirena Milanka. Nada se da će na ročištu zakazanom 2. novembra čuti nove informacije o svojoj ćerki.

Foto: Društvene mreže

 

Ana Volš, Beograđanka čije se telo traga već duže vreme, bila je žrtva ubistva, a njen suprug Brajan Volš je optužen za to krivično delo. Policija traga za telom Ane Volš već više od šest meseci, a u proteklom periodu su sprovodili različite pretrage i istrage u nadi da će pronaći dokaze koji će dovesti do rešavanja ovog misterioznog slučaja.

- Čula sam da su pribavljeni novi dokazi i da se konačno očekuje da će rezultati DNK analize koji su poslati na veštačenje u nezavisnu laboratoriju stići za oko dve nedelje. Nadam se da ću dočekati da tog 2. novembra, kada će biti nastavljeno suđenje, konačno saznam šta mi se dogodilo sa ćerkom - navodi nesrećna žena.

Milanka kaže da mesecima želi da veruje da Brajan nije bio sposoban za delo za koje se tereti, ali da ipak bolje poznaje svoje dete.

- Ona je za decu živela, ne bi ih na 10 dana ostavila, a da ne pričamo o osam meseci. Jezivo mi je da mislim da je Brajan koga ja znam i koji mi je život spasio i brinuo o meni kao da sam mu majka, bio u stanju da moju ćerku, njegovu ženu i majku njegove dece, ubije, seče ili šta se sve navodi. Sa druge strane, zašto su njene stvari u kontejneru? Zašto ima krvi? Kako je žena od 60 i nešto kilograma nestala? Ja ne mogu da poverujem u činjenicu da mi mi ne pričamo o igli nekoj ili igrački, mi govorimo o ženi, o biću - plačući kaže neutešna Milanka.

Najnovija pretraga obuhvata teren od auto-puta 95 do tržnog centra u naselju Pibodi, gde su već prethodno pronađeni predmeti povezani sa slučajem. Ova pretraga je deo nastojanja da se locira telo i eventualno pronađu novi dokazi koji bi mogli biti od koristi u suđenju protiv Brajana Volša.

- Po njihovom nekom zakonu, 19. jula putem video poziva Brajan je pozvao najstarijeg sina, čestitao mu je rođendan. Međutim, moj unuk je kroz suze samo odgovorio da mu nedostaje majka i pitao ga gde je mama. Nisam imala srca dalje da slušam, ne znam šta je odgovorio. Mislila sam da deca nisu svesna svega, ali ipak najstariji jeste. Doduše, sva trojica su od tri nestašna dečaka koji su prepuni energije postali mirna deca. Sve se odražava i na njih - dodaje Milanka.

Foto: Tanjug/AP, Instagram

 

U međuvremenu, suđenje Brajanu Volšu, koji je optužen za ubistvo svoje supruge Ane, je odloženo. Majka Ane Volš, Milanka Ljubičić, nije obaveštena o najnovijim informacijama u vezi sa pretragom, ali je podelila da je Brajan kontaktirao njenog najstarijeg unuka iz zatvora pre nekoliko meseci. Njena zabrinutost iščekivanja pravde za svoju ćerku je očigledna, a njena nada je da će istina izaći na videlo i da će pravda biti zadovoljena.

Podsetimo, Brajan Volš, koji je prvo uhapšen zbog ometanja pravde, optužen je i za ubistvo supruge Ane, kao i za nepropisan prenos ljudskog tela.

Prema navodima optužnice, Volš je svoju suprugu Anu, dok su njihova deca spavala na spratu, ubio, a potom njeno telo raskomadao, a delove tela bacio na nekoliko mesta u okolini Kohaseta kraj Bostona gde su živeli.

Nestanak Ane Volš policiji su prijavile njene kolege videvši da se 4. januara ne pojavljuje na poslu. Kada je policija zakucala na Brajanova vrata, pretvarao se da ne zna ništa o njenom nestanku i danima je glumeo ucveljenog supruga, sve dok nije i zvanično osumnjičen za zločin.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

25.08.2023 10:56

Bože pomozi ; ali ipak ni sebe NE poznajemo. Treba se ČUVATI PSIHOPATA, i u kući i svugde ; večito žurimo... Analizirajmo sa kime živimo, (nikad se ne zna). Analizirajmo (treba vremena!) : a šta mu to smeta kada se posvađamo, šta misli dok mi priča... I nikada se nikome NE otvarati do kraja ; jer u svakome od nas čuči psihopata : aktivan ili neaktivan ! Čuvajmo se sebe i drugih : NE poznajemo se, ipak...