VIKTORIJA JE PRODALA KUĆU DA BI SMANJILA GRUDI: Na brushaltere je trošila po 7.000 dinara, borila se sa INFEKCIJAMA, evo kako sada izgledaju (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

21.08.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Platila je 12. 000 evra da bi joj smanjili grudi.

VIKTORIJA JE PRODALA KUĆU DA BI SMANJILA GRUDI: Na brushaltere je trošila po 7.000 dinara, borila se sa INFEKCIJAMA, evo kako sada izgledaju (FOTO)

Foto: Profimedia/swns

Viktorija Marš

Viktorija Marš ima 33 godine i velike probleme zbog veličine grudi koje je "nasledila" od mame Debi. I dok bi neke žene uradile sve da im budu veće, ona želi mnogo manje jer je izuzetno ometaju u svakodnevnici. Zbog toga sama je platila zahvat prošlog meseca. Iskoristila je novac od prodaje kuće, oko 13. 000 dolara, ali pošto to nije bilo dovoljno onda je dodala još 3.800 dolara. Drugi deo novca uzela je od kredita koji je podigla.

- Konstantno sam imala napete mišiće na vratu i infekcije na koži ispod mojih grudi - rekla je za novine i dodala:

- Stalno sam ispod stavljala sredstvo. Osećala sam se kao da mi guraju rebra - pričala je ona.

Viktorija pati od 16. godine, a sve se pogoršalo kada je rodila dvoje dece koje je dojila. Normalni grudnjaci za nju bili su izazov, a plaćala je čak 65 dolara za one koji su rađeni po meri. Isto, venčanicu je kupila čak dva broja veću samo da bi joj odgovarala na grudima.

Foto: Profimedia/swns

Viktorijine grudi nakon operacije

Takođe, nisu je zaobišli ni problemi tokom obavljanja kućnih poslova i znala je da joj je potrebna promena. Zbog svega navedenog otišla je kod lekara na konsultacije. Čak i kada se izgladnjivala, veličina grudi ostala je ista.

Koliko god kilograma da je izgubila, što je bio uslov za operaciju, uvek je dobijala obaveštenje da nije kvalifikovana za zahvat. Nakon još tri godine svakodnevnih bolova, odlučila je da zakaže operaciju u privatnoj bolnici. Mnogo se bolje oseća, a posebno joj je drago što je aktivnija i može da se igra sa sinom i ćerkom.

Ona se nada da će ovaj postupak početi da se doživljava kao potreba.

- Postupak je bio toliko vredan toga, a kvalitet mog života poboljšan je za hiljadu puta - rekla je ona za "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading