ŠESTORO DECE ZAVRŠILO U BOLNICI NAKON ŠTO SU POJELI JEDAN SLATKIŠ! Simptomi su i više nego ZASTRAŠUJUĆI, hitna pomoć odmah reagovala

Autor: N.J.

Lifestyle

10.08.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestoro dece hospitalizovano je nakon što je pojelo ovaj slatkiš.

ŠESTORO DECE ZAVRŠILO U BOLNICI NAKON ŠTO SU POJELI JEDAN SLATKIŠ! Simptomi su i više nego ZASTRAŠUJUĆI, hitna pomoć odmah reagovala

Foto: Shutterstock

Niko ne bi ni pomislio da je moguće da deca uzrasta između četiri i četrnaest godina završe u bolnici zbog kanabisa. I to se dogodilo, ali srećom, svi su dobro.

Šestoro dece hospitalizovano je u Hagu nakon što im je pozlilo kod kuće. Oni nisu jeli obične slatkiše, već slatkiše sa kanabisom saopštila je policija. Sada su svi dobro i otpušteni su iz bolnice. Hitna pomoć odmah je došla na lice mesta zbog simptoma. Oni su imali vrtoglavicu u glavobolju.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Policija traka mesta zločina

Hitna pomoć prevezla je mališane koji inače potiču iz dve različite porodice. Odvezli su ih u obližnju bolnicu. Prvo što su pomisilili je da je reč o trovanju ugljen - monoksidom, ali vatrogasci nisu pronašli tragove gasa. Kasnije, deca su ispričala policiji da pre nego što su se otrovali jeli su slatkiše. Policija je pronašla THC supstancu u kanabisu zbog koje se osoba inače oseća uzbuđeno.

Kako policija navodi, nema nagoveštaja da je neko deci dao namerno ovaj slatkiš, piše "NL Tajms".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading