IAKO NEMA RUKE ONA ŠMINKA KAO PROFESIONALAC: Meningitis joj je oduzeo udove, a sada je svojom borbom postala INSPIRACIJA mnogima (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

20.08.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejtlin Dobrav, dvadesetšestogodišnjakinja iz Južne Kalifornije, nosi sa sobom priču o borbi i inspiraciji koja duboko dotiče srca.

IAKO NEMA RUKE ONA ŠMINKA KAO PROFESIONALAC: Meningitis joj je oduzeo udove, a sada je svojom borbom postala INSPIRACIJA mnogima (VIDEO)

Foto: instagram//printscreen/kaitlyndobrow

Iako je obolela od meningitisa i suočila se sa amputacijom svih četiri ekstremiteta, njena snaga, hrabrost i nepokolebljiva drskost ostali su netaknuti. Ova bolest je preokrenula njen svet, dajući joj novu perspektivu, ali nije uspela promeniti njenu osnovnu suštinu.

Suočena sa izazovima koje je nosila bolest, Kejtlin je pronašla duboku unutrašnju snagu. Njena kreativnost je pronašla put ka površini, postala je strastvena šminkerka i odlučila podeliti svoje veštine putem YouTube kanala.

 

 

Kroz tutorijale na internetu, koje je pratila tokom oporavka od niza operacija, naučila je kako da istražuje svet šminke. Danas, njen YouTube kanal ima više od 235.000 pretplatnika i ukupno 16 miliona pregleda.

 

 

Kejtlin ne samo da je pronašla novu svrhu u svom izazovnom putovanju, već je postala inspiracija mnogima. Njena hrabrost i odlučnost podsećaju nas da život može doneti neočekivane prepreke, ali i prilike za rast. Ona oseća duboko zadovoljstvo pomažući drugima putem svojih veština i priče.

Njen otac, pun ponosa, gleda svoju ćerku kako zrači neizmernim duhom. Kejtlin je prebrodila tamne trenutke i suočila se sa radikalnom promenom, ali je i dalje ispunjena srećom, životom i zdravljem. Njena inspirativna priča podstiče sve nas da se suočimo sa životnim izazovima, pronađemo radost u malim stvarima i otkrijemo svoju unutarnju snagu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading