NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU UHVAĆENA SA ĆEBETOM PREKO GLAVE JER SE UNAKAZILA? Postala je zavisna od plastičnih OPERACIJA, fanovi se boje za njeno zdravlje!

Autor: M.O.

Lifestyle

14.08.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada prirodna lepotica danas voštana figura.

NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU UHVAĆENA SA ĆEBETOM PREKO GLAVE JER SE UNAKAZILA? Postala je zavisna od plastičnih OPERACIJA, fanovi se boje za njeno zdravlje!

Foto: Profimedia

Megan Foks važi za jednu od najlepših žena na svetu. Ipak, mogi misle da je preterala kada je plastična hirurgija u pitanju. 

Glumica je sada otišla korak dalje, te je uslikana kako napušta estetsku kliniku sa ćebetom preko glave!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

 

Jeziva scena je šokirala sve njene fanove, te mnogi misle da je sada skroz promenila svoj lik, te da je postala prava plastična barbika. 

Nije poznato šta je radila na sebi ovaj put, ali s obzirom da je fokus na tome da sakrije lice, nije isključeno da se podvrgla nekoj proceduri kojom će pokušati da podmladi lik. 

Za nju godinama kruže priče da je zavisna o plastičnoj hirurgiji, ali ona nikada to nije javno potvrdila. Ipak, Megan je priznala da nije protiv plastične hirurgije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

 

- Ohrabrila bih svakoga ko želi da uradi neku plastičnu operaciju da prvo razgovara sa terapeutom, da pokuša da shvati odakle ta želja dolazi. Jer mnogo puta to nije povezano sa vašim zubima, nosem ili bradom", operacija vam neće ublažiti tu nesigurnost - rekla je ona.

- Ovo je nešto što želim da uradim, onda to uradite. Neverovatno je da imamo tehnologiju da radimo stvari koje radimo - dodala je. 

Megan je otkrila da pati od telesne dismorfije, mentalnog poremećaja koji karakterizuje doživljaj bolesne osobe da su joj delovi tela deformisani, neprivlačni, ružni, čak i odvratni, dok je nedostatak o kojem govori zapravo jedva vidljiv ili čak ne postoji.

- Da, imam fizičku dismorfiju. Imam puno ukorenjenih nesigurnosti. Možemo pogledati nekoga i pomisliti "ova osoba je tako lepa, njen život je sigurno lagan". A te osobe verovatno ne misle tako o sebi - objasnila je jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Postar

14.08.2023 15:43

Moja zena je samo operisala nos na nano klinici i to zbog zdrastvenih razloga drugo na njoj je sve prirodno i lepo.