PRESELO JOJ LETOVANJE U GRČKOJ! REZERVISALA MESTO U KLUBU, PA JOJ NISU DALI DA UĐE IZ GROZNOG RAZLOGA: Ponizili je kao nikoga! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.08.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želela je da ode u ekskluzivan klub o kom je mnogo slušala, a onda su je odbili iz užasnog razloga - da li je moguće da se ovo dogodilo?

PRESELO JOJ LETOVANJE U GRČKOJ! REZERVISALA MESTO U KLUBU, PA JOJ NISU DALI DA UĐE IZ GROZNOG RAZLOGA: Ponizili je kao nikoga! (FOTO/VIDEO)

Foto: bellatirico/TikTok/Printscreen

Bela Tiriko

Bela Tiriko odmara sa tetkom na Mikonosu i žele maksimalno da iskoriste ono što ovo letovalište nudi. Pa tako, jedno veče su odlučile da odu do luksuznog kluba o kom su mnogo slušale. Bela nije slutila da će se pokušaj posete klubu završiti incidentom, ali su izuzetno povređene zbog onoga što je uradilo obezbeđenje.

Naime, odlučila je da sa tetkom poseti klub na Mikonosu, a rezervisale su svoje mesto ranije. Ipak, kada su stigle obezbeđenje nije želelo da ih pusti unutra.

- Dok smo se približavali ulazu, mojoj tetki, koja je lepa, osoblje je zabranilo je ulaz. Razlog? Rekli su da je "predebela" da bi je pustili unutra. Ovakav način ne samo da je bolan, već je i neprihvatljiv. Niko nikada ne sme suditi na temelju fizičkog izgleda - istakla je ona besno.

Foto: TikTok/bellatirico

Bela na moru

Ona je objavila video koji je teško razumeti, ali je jasno da obezbeđenje govori da se pomeri jer joj neće biti dopušteno da uđe. Belina tetka bila je sa pravom ljuta. Da stvar bude gora, samo nekoliko sekundi nakon što im je zabranjeno da uđu, pored njih je prošla grupa žena koje su bez problema ušle u klub iako nisu imale rezervaciju. 

Dok je devojka pokušala da snimi očigledno nepoštovanje, jedan od članova obezbeđenja pokušao ju je zastrašiti tvrdeći da je "ilegalno snimati u Grčkoj", dok joj je kameru na svom telefonu uperio u lice.

Foto: bellatirico/TikTok/Printscreen

Bela pokazala tetku

- Delim ovo iskustvo ne kako bih osramotila klub, već kako bih podigla svest o tome koliko je važno biti ljubazan. Svako je lep, vredan i zaslužuje poštovanje - dodala je ona i pokazala kako izgleda njena tetka, i zaista nije ni blizu debele osobe, piše "Your Tango".

Na kraju, Bela je iz nekog razloga obrisala pomenuti video, ali za incident se čulo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading