OVA ŽENA TRAŽI VOZAČA AUTOBUSA I OSTAVILA MU JE VAŽNU PORUKU: Sve se desilo na okretnici, a ona neće odustati dok ga ne nađe, evo zbog čega

Autor: N.J.

Lifestyle

04.07.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova žena traži vozača autobusa, a razlog je i više nego iznenađujuć!

OVA ŽENA TRAŽI VOZAČA AUTOBUSA I OSTAVILA MU JE VAŽNU PORUKU: Sve se desilo na okretnici, a ona neće odustati dok ga ne nađe, evo zbog čega

Foto: Facebook/ DONNA SUTER

Dona se slika

Dona Suter izašla je sa prijateljem na ručak kada se zaustavio autobus 531 ispred paba u Masačusetstu. Njen pogled ubrzo je uhvatio vozač. Možda vam ovo nije ličilo na ljubavnu priču, ali da o tome je reč! Ona je odlučila da ne propusti priliku, te je zbog svoje želje da ga pronađe postala tema broj jedan u medijima.

Ipak, ona nije uspela u tom momentu da privuče malo više pažnju vozača, zbog čega je njen prijatelj Rajan istrčao iz paba i pokušao da ga stigne, ali nije uspeo. Istakla je da joj se odmah dopao čim ga je primetila, zato ova mama nije želela da propusti priliku već se setila da mu ostavi poruku u nadi da će joj se javiti.

Uz poruku, ostavila je i broj telefona. Napisala je:

- Hej zgodni vozaču, javi mi se.

Foto: Facebook/ DONNA SUTER

Poruka vozaču autobusa

Dona misli da vozač sada ni ne sme da uključi telefon jer je postao viralan:

- Mislim da od tada nije uključio telefon. Zanimljivo. Definitivno ga više neće uključiti sad je postalo viralno - objašnjava ona.

Ambiciozno, ona veruje da će ipak pronaći muškarca koji joj se toliko dopao.

- Mora znati jer kad je prošao ja sam mu se nasmejala. Pokazala sam rukom "nazovi me", mora znati da sam to ja - kaže i nada se da će se njen hrabar potez isplatiti.

Takođe, ne voli aplikacije za upoznavanje jer se "sudi knjizi po koricama", te misli da se pravo viteštvo mora nagraditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading