NIKOLA JE NA UŽASAN NAČIN SAZNAO DA GA ŽENA VARA: "Nepoznati muškarac seo je za moj sto, rekao jedan broj, a meni se život srušio"

Autor: N.J.

Lifestyle

23.06.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova priča nalik je filmu. Nikola iz Beograda objasnio je kako je na čudan način saznao da ga je žena prevarila i to od njenog ljubavnika kog nikada do tada nije video.

NIKOLA JE NA UŽASAN NAČIN SAZNAO DA GA ŽENA VARA: "Nepoznati muškarac seo je za moj sto, rekao jedan broj, a meni se život srušio"

Foto: YouTube/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Nikolu je partnerka prevarila, a o svom iskustvu govorio je u emisiji "RTS Ordinacija". Istinu je nekada teško prihvatiti, te kada se suočio sa njom i sam priznaje da nije želeo da mu išta dobre do mozga. Sa partnerkom je bio 10 godina, i ovako nešto nije video ni na filmu.

- Moja priča je do te mere nemoguća, da kad čitate kažete da to ne postoji. Znači muškarci, sednu, popiju pivo i tako dalje, nedelja je, maj kod Radio Beograda i sedimo, obične svakodnevne priče. I dolazi sada treća osoba, meni nepoznata, pričamo o telefonu, i kaže uspeo sam da moj datum rođenja bude moj broj. Ja kao "Vau baš lepo", on kaže "ali taj broj je i datum rođenja moje, nije partnerke, više ljubavnice koja dolazi svakog vikenda kod mene", kada je rekao koji je datum njegovog rođenja, odnosno broj njegovog telefona, ja sam shvatio da je to njen broj. Uopšte nisam hteo da mi dopre do mozga - kaže i objašnjava:

- Znate koliko ljudi je rođeno 5. januara recimo. Ja sada da se obuzdam, a da to ne bude priča gde živi, nego puštam da priča teče. Ceo moj život srušio se za 15 minuta - rekao je.

Foto: YouTube/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Nikola priča o prevari u emisiji

Objasnio je da se partnerka stalno služila nekim izgovorima, kako bi prevaru sakrila.

- To su stalno bile neke priče "jao moram kod sestre, moram kod frizera", vi kažete dobro, šta sad. Ali ispostavi baš tada kada je okrenem na mobilni da je nedostupna, pa onda ispadne da je baterija propala, da je upao u klozetsku šolju telefon, a onda kad to posle vratite ne znate da li ste ljuti na sebe što ste pristali da verujete u to što ste čuli - objašnjava.

U trenutku odluke da li je ostaviti ili ne, emocije su se mešale.

- Vi hoćete i da se osvetite, i sebe da kaznite, grozne stvari se dešavaju, u glavi je haos. Uvek je teže osobi koja vara, jer ta osoba je stalno u tenziji šta je rekla i smislila, ako ste lagali, lagali ste sebe, postoje druge žene, druge države i lepe stvari i čak da sam, mnogo mi je bolje - zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading