NIKO NE VERUJE DA JE ON ISTI ČOVEK: Beskučnik dobio BESPLATNO šišanje pa postao neprepoznatljiv!

Autor: M.O.

Lifestyle

03.07.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transformacija koja je vredna aplauza.

NIKO NE VERUJE DA JE ON ISTI ČOVEK: Beskučnik dobio BESPLATNO šišanje pa postao neprepoznatljiv!

Foto: youtube.com/printscreen

beskućnik

Beskućnik koji je tražio novac da bi mogao da se ošiša i zatim potraži posao ostao je neprepoznatljiv nakon što su ga bespaltno ošišali. 

Trend pokazivanja ljudskosti na društvenim mrežama je logičan sled potrebe "malog čoveka" ili malih preduzeća da se istaknu u moru humanih večeri, organizacija, darivanja.

Sada su pokazali totalnu transformaciju beskućnika od osobe koju su izbegavali na ulici do one koju bi svako rado zaposlio!

Na snimku objavljenom na stranici Fabiosa Life Stories na Facebook-u prikazuje se grupa ljudi koja je već, navodno, pronašla beskućnika na ulici, te ga odvela u studio.

 

 

U salonu, beskućnik je dobio tretman lica, noktiju, kose. Potom je obučen u novo ruho, stvarajući osećaj da je pred vama, ne osoba koja nema dom, već muškarac koji je spreman da vodi razgovor sa novim kandidatima za poziciju u profitabilnoj kompaniji.

Ne pitajući da li je video namešten ili je pak momenat potrebe hvaljenja realnom činu ljudskosti, pratiteljke i pratioci stranice pohvalili su ljude koji su omogućili beskućniku da izgleda kao socijalno prihvatljivo biće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading