PET NAJZGODNIJIH LEKARA U SRBIJI: Odlični doktori i brutalni frajeri, a jednog su stranci proglasili NAJPOŽELJNIJIM na svetu! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

17.06.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte ko su najzgodniji lekari u Srbiji!

PET NAJZGODNIJIH LEKARA U SRBIJI: Odlični doktori i brutalni frajeri, a jednog su stranci proglasili NAJPOŽELJNIJIM na svetu! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen

Žene još uvek vole kada muškarci imaju tradicionalnu ulogu, zato posebno poverenje gaje prema lekarima. Nije reč samo o zanimanju već o znanju koje neka osoba poseduje, a zaista doktori jesu na vrhu liste. Oni su izloženi brojnim mukama i komplikovanim situacijama, a neretko njihova profesija zahteva brzo delovanje i hitno donošenje odluka. Takođe, dobri doktori znaju da posavetuju pacijenta da se stave u njegovu kožu i da ga razumeju. Ta sposobnost često privlači žene.

Doktori su i poštovani članovi društva, a čini se da u Srbiji završena medicina već stvara ideju o datoj osobi odnosno o inteligenciji iste. Takva vrsta ugleda često može biti privlačna nekim ženama. Naravno nećete sa svim doktorima (u profesionalnom smislu) imati odlično iskustvo, ali činjenica je da su oni pouzdani i muškarci koji mogu mnogo toga da ponude.

Pogledajte pet muškaraca koji osim što fanstastično izgledaju su i veliki profesionalci

Dr Vasilije Vujović, specijalista za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju

Inače, "Dejli Mejl" pisao je o ovom doktoru i proglasio ga je najzgodnijim estetskim hirurgom na svetu. Na razočarenje mnogih, doktor je oženjen i ima sina.

- Ne volim agresivne devojke, već one koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Lepota je u oku čoveka koji gleda devojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lepa meni - rekao je jednom.

 

 

Dr Boris Stamenković, stomatolog

Foto: Instagram/ drstamenkovic

Stomatolog Boris Stamenković

Pre nego što je postao stomatolog Boris je bio u vezi sa Katarinom Grujić pevačicom, takođe bavio se manekenstvom, a onda se povukao i posvetio karijeri.

 

Dr Dejan Dimitrijević, ginekolog

Doktor Dejan proglašen je za jednog od 15 najboljih ginekologa u Srbiji. O tome najbolje će svedočiti žene kojima je pomogao da donesu bebu na svet. Doktor je oženjen, ima sina, ali smemo da kažemo da zaista izgleda sjajno.

 

Dr Miloš Vučić, stomatolog

Sjajan stomatolog je i Miloš, inače rođeni brat pevačice Sanje Vučić. Takođe, on je u jednom periodu imao 25 kilograma viška što je uspešno skinuo i telo doveo do savršenstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Vučić (@vuleks)

- Kao mali sam bio gojazan, isto kao i moja Sanja. A onda sam na početku faksa, 2011. odlučio da okrenem priču. Krenuo sam intenzivno da treniram, promenio sam način ishrane, i kroz godine i godine vežbanja, dobio sam telo koje danas imam - rekao je Miloš za medije. 

Foto: Instagram/ vuleks

Miloš Vučić se slika

Dr Srđan Prodanović, hirurg

Za doktora Prodanovića mnogi su čuli, a poznat je kao vrhunski hirurg. On je oženjen i ima dete, prenosi "Espreso".

 

 

Koji doktor vam je najlepši?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading