NEKADA JE RADILA U BRZOJ HRANI, A SADA TROŠI 14 MILIONA DINARA DNEVNO: Nije našla "BOGATOG TATICU", sve je postigla ovako

Autor: N.J.

Lifestyle

04.06.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučila je da napravi veliki korak u svom životu pa je napustila posao, i do svoje 25. godine zaradila skoro sedam miliona evra.

NEKADA JE RADILA U BRZOJ HRANI, A SADA TROŠI 14 MILIONA DINARA DNEVNO: Nije našla "BOGATOG TATICU", sve je postigla ovako

Foto: Instagram/nioly

Polina Nioli slika se u ogledalu

Polina Nioli Puškareva je za oko šest godina napravila veliki pomak u svom životu. Složićete se da je ovo zaista dugačak period, ali u njenom slučaju očigledno je vredelo. Danas milionerka i producentkinja pohvalila se jednim video snimkom. Nekada ovako nešto nije mogla da priušti čak ni da pozajmi novac, a upravo je svima održala jednu pravu lekciju. San svake devojke između ostalog je i garderoba, a ona je upravo započela jedan od videa iz prostorije gde joj se nalazi obuća.

Pre nego što je otkrila kako je zaradila 6 miliona funti do svoje 25. godine, objavila je jednu fotografiju sebe za zavezanom kosom, u kratkoj majici sa golim stomakom. 

- 2017. godine radila sam u brzoj hrani u smenama od 12 sati, dala otkaz, pronašla svoj prvi posao na društvenim mrežama - objasnila je.

Foto: Instagram/nioly

Polina u restoranu

Polina je svojim fanovima otkrila da je 2018. godine počela da radi kao menadžerka te je otvorila svoju Instagram stranicu. Lepo joj je krenulo, ali morala je da donese odluku 2019. godine i napisala je:

- Zaposlila sam svog prvog radnika i počela da sarađujem sa međunarodnim blogerima, pokrenula svoju onlajn školu.

Foto: Instagram/nioly

Polina se slika

Potom je 2020. godine otvorila svoju onlajn firmu u SAD - u, počela je još više da ulaže i zaposlila je dvadesetoro ljudi. Do 2021. dosegla je do milion pratilaca. Takođe, počela je sa ulaganjem u filmove i radila je sa međunarodnim slavnim osobama. Njen uspeh tu nije stao, 2022. godine zaposlila je 150 radnika, pokrenula je i vlastitu liniju donjeg veša i imala više od 50 međunarodnih klijenata na društvenim mrežama dok je u svojoj objavi na TikTok - u prikazala snimak hodanja crvenim tepihom u providnoj haljini do poda.

Nastavila je da deli svoje isečke iz života, te je upoznala javnost sa izgledom sastanaka na Zumu koje drži, filmskim studijom, događajima na društvenim mrežama i web stranicom s donjim vešom, piše "Sun". Poenta je da svako mora preseći i rizikovati, jer nagrada je uvek tu, samo zavisi od toga koliko ste hrabri da je uzmete.

Takođe, ona je poznata i po izjavi da troši oko 12. 050 dolara dnevno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading