NAJBRŽI TRIK DA ODVOJITE ZAGLAVLJENE ČAŠE: Uzmete još jednu istu, i samo uradite ovo - Ne može jednostavnije (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

30.05.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno vam se desilo nekad da su vam se zaglavile čaše ili neke posude, evo kako da to sredite.

NAJBRŽI TRIK DA ODVOJITE ZAGLAVLJENE ČAŠE: Uzmete još jednu istu, i samo uradite ovo - Ne može jednostavnije (VIDEO)

Foto: Unsplash/eniko kis

Svima se bar nekad desila situacija da izvučete iz kuhinjskog ormarića neke čaše ili posude koje su se zaglavile. I koliko god vukli i mučili se, nema šanse da to razdvojite. Većina ih malo razdrma i uspe posle mnogo muke da izvuče, ali uvek postoji rizik da će se iste razbiti. Zbog toga, pogledajte trik koji će vam znato olakšati muku.

Naime, ako imate neke čaše koje su se zaglavile, ili neko osetljivo posuđe, možda činije, sve što vam je potrebno je još jedna takva ista čaša ili posuda.  Uzmete zaglavljeno posuđe i trećom činijom ili čašom, samo blago udarite u zaglavljeno mesto i tako napravite ceo jedan krug. Ne treba jako da udarite i razbijete to posuđe, već samo malo. Videćete kako će se za čas posuđe razdvojiti.

@majabucanin

Nije da vam se svaki dan zaglave case hahaha ali posluzice

♬ original sound - Maja Bučanin

Evo kako to možete još uraditi

Gornju čašu napunite sa malo leda, a donju čašu stavite u posudu sa vrelom vodom. Dajte im samo nekoliko sekundi, a onda ćete bez problema razdvojiti dve čaše ili neko drugo posuđe.

Šta da radite sa tanjirom koji je napukao

Ako ste upropastili omiljeno posuđe, uradite sledeće. Prokuvajte ga 15 minuta u mleku, ali na minimalnoj temperaturi. Mleko treba samo da pokrije tanjir dok se kuva. Kada se tanjir bude osušio neće biti pukotina na njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading