"ŠLAUF KAO ZA PLIVANJE" Uraganku RAZAPELI zbog izgleda, sredila se pa se PREDOMISLILA, a kosa je posebna priča! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Lifestyle

16.05.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša članica popularne ženske grupe nalazi se stubu strama zbog stajlinga za klub u kom je pevala.

"ŠLAUF KAO ZA PLIVANJE" Uraganku RAZAPELI zbog izgleda, sredila se pa se PREDOMISLILA, a kosa je posebna priča! (FOTO GALERIJA)

Foto: ATA Images

Pevačica Sanja Vučić u poslednje vreme je na meti kritika zbog svog fizičkog izgleda. Na TikTok - u kruže neki video snimci sa nastupa gde je ona napravila odličnu atmosferu, ali kritike nisu prestajale. I dok je ona mnogima ideal, prava žena savršenih oblina, drugi smatraju da je već postala krupnija nego što bi trebalo, te se mnogi pitaju da li je trudna jer je stomak postao očigledan.

Ipak, kada je reč trudnoći pevačica nikada nije potvrdila takvu informaciju te je za sada to samo nagađanje ljudi koji su komentarisali video.

Ona je obukla šljokičavi korset tamno sive boje, kožnu jaknu, a na nogama je imala helanke ili crne pantalone. Svakako osim korseta, sve dodatno zbunjuje jakna koja deluje kao da je zlatne boje. Zavezala je opušten visoki rep, zato mnogima nije bilo jasno kakva je ovo kombinacija - da li se sredila za nastup ili se predomislila pa je to uradila do pola?

Ovakav stajling zapazili su i brojni komentatori koji i ovaj put nisu odoleli da ostave svoje mišljenje ispod videa koji je objavljen na TikTok - u.

"Stomačić", "Trudna", "Najjača butka", "Kako dobra žena", "Kosa je posebna priča", "Dok je bila u grupi trudila se da bude mršava verovatno po njihovim standardima, sad se vraća u staru Sanju ne može ona to", "Bože kako se obukla","Šlauf kao onaj za plivanje", "Simpatičan joj je stomačić", bili su samo neki od komentara ispod pomenutog videa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading