TELO JE KONAČNO DOVELA DO SAVRŠENSTVA, ALI TRAGOVE TRULJENJA LICA NE MOŽE SAKRITI: Glumica pokušava da spasi unakaženu kožu, danas ovako izgleda (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

10.05.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danijela Vestbruk bila je prava lepotica, dok nije počela da se drogira zbog čega joj je lice trulilo.

TELO JE KONAČNO DOVELA DO SAVRŠENSTVA, ALI TRAGOVE TRULJENJA LICA NE MOŽE SAKRITI: Glumica pokušava da spasi unakaženu kožu, danas ovako izgleda (FOTO)

Foto: Printscreen/ YouTube/EastEnders

Glumica Danijela Vestbruk proslavila se 1990. godine kada se emitovala kultna serija “Estenders” koja joj je donela svetsku slavu. Tada je plenila prirodnom lepotom, no onda je sve krenulo nizbrdo uz niz neuspešnih operacija i često konzumiranje narkotika. Inače, ona je prvi put uzela drogu sa samo 14 godina, a situacija se pogoršala na snimanju serije jer je i često pila. 

Foto: www.profimedia.rs

Danijela nakon operacije

Zavisnik od estetike i kokaina

Situacija je eskalirala pre nekoliko godina, a Danijela je medijima otkrila da joj se lice doslovno raspada od silnih zahvata. Takođe, zbog stalnog šmrkanja kokaina njoj je nosni septum istrunuo. Pokušala je da se izleči, ali se vraćala svom poroku.

- Trunu mi jagodice i desni jer sam bila redovni konzument kokaina, ali i zbog loše urađenog estetskog zahvata 2015. godine. Zbog toga sam dobila osteoporozu -  rekla je Danijela za "Miror".

Za jačanje kostiju pre operacije morala je da pije sedam litara mleka dnevno. Ekstremna operacija koja je izvedena na njoj značila je da će joj deo lobanje biti uklonjen kako bi bio umetnut u njene jagodice.

Foto: www.profimedia.rs

Danijela nakon operacije na plaži

Završila je na ulici

Zbog zavisnosti od narkotika na kraju je završila na ulici.

- Živi kod prijatelja. Ne može da priušti da plaća stanarinu. Prijateljima je priznala da je bez para i da prima pomoć. Oni joj pomažu, ali ne žele da joj pozajme svoj novac jer znaju da im ih ona nikada neće vratiti - ispričao je izvor blizak glumici za časopis "Nau".

Danijela se još uvek bori sa posledicama koje se vide i na licu i povremeno radi operacije kako bi se vratila u svoje "prirodno stanje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading