OGLASILA SE MAJKA DEVOJČICE ČIJA JE REAKCIJA UZDRMALA SRBIJU DO TEMELJA: Otkrila kakav je bio Kosta Kecmanović "Nije problem što je dete, on je MONSTRUM"

Autor:

Lifestyle

05.05.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je poseban pečat ostavio govor jedne majke, čija je ćerka bila na spisku potencijalnih žrtava Koste Kecmanovića.

OGLASILA SE MAJKA DEVOJČICE ČIJA JE REAKCIJA UZDRMALA SRBIJU DO TEMELJA: Otkrila kakav je bio Kosta Kecmanović "Nije problem što je dete, on je MONSTRUM"

Foto: Republika

Dečak Kosta Kecmanović (13) optužen je da je usmrtio osmoro drugara iz škole i čuvara, a pored njih ranio je još sedmoro. Srbija je zavijena u crno i svi se pitaju jedno: Ko je kriv? I dok mnogi krive roditelje, drugi smatraju da je problem u samom dečaku.

Na temu da li su Kostini roditelji krvi za sve što se dogodilo proteklih dana, iako niko ne može da stopoprocetno bilo šta tvrdi, govorila je i majka Tatjana Savarese, čija je ćerka bila na spisku potencijalnih meta maloletnog Koste. Istakla je da i njoj samoj smeta da se sve vreme okrivljuju roditelji maloletnog dečaka.

Foto: Youtube/ K1 Televizija

Majka Tatjana Savarese

- Roditelje sam upoznala, a on družio se sa mojom ćerkom neko vreme. Ja sam njoj stalno za petama, takva sam majka. Oni su sjajni ljudi. Moja ćerka je prestala sa njim da ima kontakt jer je mnogo dosadan i mnogo fin. Niti je bio zlostavljan, on je čak bio omiljen mogu da kažem. Volele su ga devojčice, bile "zaljubljene u njega", nekoliko njih. Za roditelje nisam sigurna, nisam im bila u kući kada su pričali sa njim, ali to su ljudi koji su sigurno pričali sa njim - objasnila je ona u emisiji na "K1 televiziji".

Foto: Nikola Mutić

Ostavljanje cveća na Vračaru

Takođe, ona je navela da se teško delo koje je počinjeno nikako ne sme pravdati tinejdžerskim godinama.

- Ono što sam rekla nije bio afekat, stojim iza svega što sam rekla. Ne mogu sada sve da parafraziram. Sigurno stojim iza svega, nije problem što je on dete, on je monstrum. Očigledno je monstrum. To što niko nije primetio to, možda jer mnogo gledamo "fasadu". On je bio pristojan i lepo vaspitan, znao je red. Njegovu suštinu, uključujući i mene niko nije video - objašnjava u emisiji.

Kao i svi, i ona je pokušala da shvati njegov mentalni sklop i zbog čega je sve urađeno, ali nije uspela da nađe odgovor na pitanje. 

Da podsetimo, ona je juče održala jedan potresan govor ispred škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a njenu izjavu možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Danijela

05.05.2023 19:22

Kosta je psihopata ! Normalno dete tako nešto ne bi moglo ni da pomisli a on je bez trunke kajanja to uradio.

Jelena

05.05.2023 19:50

Ma kako da ne. I moje dete je odraslo bez oca pa nije ubio nikog. Glupost.

Marija

05.05.2023 19:54

Jadna deca, jedni roditelji, poslala su decu u školu, umesto da ih sačekaju svoje majke širokih ruku, primile su eto kakve vesti. Žalosno. Draga deco, počivajte u miru, neka vam je laka zemlja. Porodicama duboko saučešče!

Djordje

05.05.2023 21:06

Oštro i strogo treba kazniti ovo monstruozno delo. Bez pomilovanja.