I OVO SMO DOČEKALI - KOZMETIČARKE POČELE DA OTKRIVAJU POL BEBE: Zakažete tretman, pa vam stave ovo na lice (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

20.04.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan interesantan način da otkrijete pol deteta i to kod kozmetičarke.

I OVO SMO DOČEKALI - KOZMETIČARKE POČELE DA OTKRIVAJU POL BEBE: Zakažete tretman, pa vam stave ovo na lice (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/ ciennajanelashes

Otkrivanje pola bebe sve je zanimljivije. I dok neki prave velika slavlja gde na sve strane "izleću" baloni roze ili plave boje, neki to rade na jednostavnije načine: presekom torte koja pokazuje boju i na taj način otkriju pol, dok se drugi drže starog dobrog načina - odlazak kod ginekologa i bez neke buke saznaju da li čekaju dečaka ili devojčicu. Definitivno, velika žurka je zanimljivija, naravno ne za sve, ali je odličan način da se svi okupe i lep trenutak prožive zajedno.

Ipak, koliko dajemo na važnosti toj temi, tako se i šire vidici, odnosno načini kako bismo mogli da otkrijemo da li ćemo dobiti dečaka ili devojčicu. Zato, neki su se dosetili da bi to mogli uraditi i kod kozmetičarke. I sad se sigurno pitate kakve tačno veze kozmetičarke imaju sa otkrivanjem pola bebe. I zapravo imaju!

Foto: TikTok/ ciennajanelashes

devojka u salonu pokazuje da čeka dečaka

Ne, nije reč o tome da je ona radila neki pregled ili tretman gde bi mogla samo da pomisli da zna pol, već se sve odvija na sledeći način. Naime, devojka koja joj je došla na nadogradnju trepavica, ponela je papir (na kom verovatno ne zna šta piše), gde je napisan pol bebe. U njenom slučaju pisalo je da će dobiti dečaka.

Zatim kozmetičarka to pogleda, a onda joj radi nadogradnju. Osim što joj je uradila trepavice kako bi se inače radilo u crnoj boji, ona je dodala nekoliko dlaka i u plavoj, kako bi videla pol čim se pogleda u ogledalo.

Foto: TikTok/ ciennajanelashes

Postavljene plave trepavice

Devojka se naravno oduševila, zbog čega je odmah i zaplakala. U videu pogledajte kako je to izgledalo:

Da li se vama dopala ova ideja?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading