DEVOJKE KADA OVO VIDITE BIĆE VAM MNOGO LAKŠE! Ema je trener i pokazala je realno telo u bikiniju - Neverica da ovako izgleda, vraća samopouzdanje (FOTO)

Autor:

Lifestyle

16.04.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema je pokazala drugu stranu medalje.

DEVOJKE KADA OVO VIDITE BIĆE VAM MNOGO LAKŠE! Ema je trener i pokazala je realno telo u bikiniju - Neverica da ovako izgleda, vraća samopouzdanje (FOTO)

Foto: Printscreen/ Instagram/ _emmagilligan_fit

Ema je fitnes trener, ali očigledno onaj tip koji želi da prikaže realniju stranu tog posla. Ne trudi se da prikazuje slike savršenog tela, baš naprotiv. Zahvaljujući njenom profilu na Instagramu, svakoj ženi bude mnogo lakše kada vidi da se i jedan fitnes trener bori sa sličnim problemima kao i sve druge žene.

Ona pokazuje kako zaista izgleda žensko telo kada zauzme neku pozu, dok "opušteno“ telo nekada podrazumeva čak i stomak kod trenera. Pored toga, jedne od primećenijih objava su i slike gde Ema pozira u kupaćem kostimu. Kako je napisala na fotografiji ona ima 65 kilograma koji potpuno različito izgledaju kada zauzmete pozu i kada se opustite.

Foto: Printscreen/ Instagram/ _emmagilligan_fit

Trener Ema u kompletu

Pa tako na fotografiji levo, Eva izgleda kao model sa naslovnih strana, dok na desnoj zaista ne deluje kao trener.

Očigledno, poenta njenog pristupa ljudima nije da je gojaznost dobra ili loša, već da je nadutost pred period, dobra poza i trening bitan faktor koji doprinosi fizičkom izgledu. Kod nje nema savršenog tela, pa tako ne bi trebalo ni vi da stvarate pogrešne percepije o istom.

- Podsetnik da ne morate na dijetu samo zato što leto dolazi - već imate telo za bikini! Nije loše da želite gubitak masnoće, ali molim vas neka to bude iz pravih razloga i radite to na zdrav i održiv način. Zdravlje je bogatstvo i treba biti iznad svega. Ugojila sam se do ovog odmora i nikada se nisam osećala bolje u bikiniju jer sam osećala mir u skladu sa svojim telom. Takođe, trebalo bi da se dogodi ciklus pa sam naduta. Ali nisam dopustila da to utiče na mene. I želim da i ti učiniš isto ovo leto kako bi 2023. bila najbolje leto do sad, kada se osećaš puno samopouzdanja i srećno u svojoj koži - napisala je ona u svojoj objavi na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading