SLAVICE SE CEO SVET PLAŠIO: Lepa SRPKINJA izazivala je strah i trepet gde god da ode, a neki nisu noćima spavali zbog nje

Autor: N.J.

Lifestyle

03.04.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica je poreklom iz Srbije i nje su se svi plašili.

SLAVICE SE CEO SVET PLAŠIO: Lepa SRPKINJA izazivala je strah i trepet gde god da ode, a neki nisu noćima spavali zbog nje

Foto: Profimedia

Slavica Jovan je Jugoslovenska glumica, osvojila je Holivud i igrala je u nekim od najpoznatijih filmova. Ljubitelji originalnih "Isterivača duhova", kultne naučnofantastične komedije iz 1984. godine, obožavali su i glavne junake i sa posebnim strahopoštovanjem gledali Gozer, glavnu negativku.

Reč je o moćnom biću iz druge dimenzije, zli bog drevnih Sumera koji dolazi u Njujork da uništi svet, a ovo ulogu odigrala je lepa Slavica. Reč je o ulozi Gozer koju je dobila nakon pojavljivanja na audiciji.

Foto: Profimedia

Slavica Jovan scena iz filma

- Radili smo na njoj oko tri nedelje, a ta odeća je bila poput "čarape za telo", kako bi dala efekat nečega nalik na Gozerinu kožu. Morali su da mi je zašiju otpozadi, pa sam bila zaglavljena u ovoj odeći. Nije bilo preterano udobno, ali tako je moralo - rekla je ona, kako je pisao Entertainment Weekly.

 

 

Slavica Jovan ustajala je svako jutro u četiri sata kako bi završila sve pripreme za kostim jer je to podrazumevalo složenu frizuru i šminku za koje je trebalo mnogo vremena. Nosila je i crvena sočiva, a morali su da prave pauze na svakih 45 minuta da bi zašivali kostim.

- Bila sam vrlo stidljiva, kao i uvek. Zato se nisam preterano otvarala nekome posebno. Ali povremeno, dok sam bila na setu, u prolazu bi me zafrkavali. Rekli bi stvari kao "Kako opasna žena" - istakla je.

 

 

Zanimljivo je da je ova uloga pisana za muškarca i da ju je inspirisao Dejvid Bouvi. Inače, pre dve godine snimljen je i nastavak  "Isterivači duhova: Nasleđe" (2021), u kom je Slavičin lik nasledila američka glumica i režiserka Olivija Vajld.

Slavica Jovan još uvek živi u Los Anđelesu, a do danas pojavila se u deset ostvarenja, prenosi "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading