AKO VAM NEKO OVO POKLONI, MRZI VAS I ODMAH TO BACITE! Nemojte da vas grize savet, evo šta donosi više štete nego koristi

Autor: N.J.

Lifestyle

26.03.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke poklone nije dobro unositi u kuću.

AKO VAM NEKO OVO POKLONI, MRZI VAS I ODMAH TO BACITE! Nemojte da vas grize savet, evo šta donosi više štete nego koristi

Foto: Unsplash/ Kira auf der Heide

Neki predmeti su već prihvaćeni kao nepoželjni u domu, a pogotovo kao pokloni. Kada to nekome date kao dar, odmah će pomisliti da ga mrzite ili da mu želite zlo. Zato morate dobro paziti šta unosite u dom, mesto gde živite sa svojom porodicom, ili sami i prostorije koje moraju biti zaštićene od svake moguće negativne energije.

Poklanjanje tokom određenih datuma ili na slavljima, doslovno je deo tradicije svake zemlje, ali ono što se daruje je potpuno druga priča. Na primer, u Indiji se nikada ne poklanja parfem, ili ako volite cveće negde se to smatra beskorisnim i nije poželjno. Ipak, ovde je reč o poklonima koji u dom unose negativnu energiju i nesreću, te nikako nisu poželjni.

1. Crna odeća

U nekim državama se ova boja smatra bojom žalosti i tuge. Tako da gde god živi osoba kojoj spremate poklon, crna garderoba nije pametan izbor.

Foto: Izvor: Unsplash/ Dan Gold

Džemper u tri boje složen na gomili

2. Nož ili makaze

Bilo šta oštro, poput noža ili makaza je loša sreća, jer se smatra da prekida vezu. Međutim, šteta se može ublažiti ako primatelj zauzvrat da nešto malo, poput novčića, kako bi razmena postala transakcija. 

3. Maramice

Veruje se da ako dobijete maramice od nekoga to označava suze. Na primer, u Švedskoj muškarac nikad ne sme svojoj devojci dati svilenu maramicu, inače će ona izbrisati svoju ljubav prema njemu. Sapun je takođe pogrešan poklon jer će isprati prijateljstvo.

Foto: pixabay.com

Uručivanje poklona za praznike

4. Cipele

Nesreća je dati nekome novi par cipela, iako neko kaže da to "produžuje" život. Velika je nesreća dati cipele kao božićni poklon, jer se smatra da će osoba koja je dobila to otići od vas. Međutim, ako nikada nikome ne poklonite cipele, to znači da ćete biti osuđeni da u zagrobnom životu ostanete bez istih. Težak izbor u svakom slučaju.

5. Portreti

Loše vesti za egomanijake i narcise: primiti poklon sa svojim likom je loša sreća, a dobiti svoj portret znak je izdaje.

Takođe, važno je napomenuti da je velika nesreća ako primite poklon od nekoga pa ga vratite.

"Daj nešto i opet uzmi, i ići ćeš u pakao".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading