UDARIO ŠAMAR ĆERKI KOD KUMOVA NA VEČERI: Ono što se kasnije desilo nije mogao ni da ZAMISLI!

Autor: N.J.

Lifestyle

23.02.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otišao je tako daleko da je vaspitne mere preduzeo kod kumova.

UDARIO ŠAMAR ĆERKI KOD KUMOVA NA VEČERI: Ono što se kasnije desilo nije mogao ni da ZAMISLI!

Foto: shutterstock

Zabrinut muškarac

Jedan muškarac otišao je u goste kumovima sa detetom i suprugom. S obzirom na to da dete ima 11 godina, a oni su je razmazili, dogodila se neprijatna situacija, odnosno otac nije uspeo da se iskontroliše.

- Došao sam iz dvanaestočasovne smene i nisam ni ulazio u kuću, samo su ušli u kola i došli smo kod kumova na večeru. Žena i ćerka su morale do toaleta a ja sam seo na jedno od mesta koja nam je kum ponudio - objašnjava otac početak priče.

Iako je veče počelo mirno to se nije tako završilo, zato što je devojčica po povratku iz toaleta iznervirala oca.

Republika

Foto: Shutterstock

Muškarac i žena se svađaju

- Kad su se vratili, ona je počela da se dere i da mi traži da ustanem jer je ona htela tu. Zamolio sam je da sedne na bilo koje drugo mesto jer nisam sedeo ceo dan i bole me noge. Ona je počela tu da urla i da vrišti, na moje molbe i upozorenja, upšte nije reagovala zbog čega sam joj lupio šamar i tek se onda smirila - kaže on besno, piše "Espreso".

Ipak, nije se sve dobro završilo, od tada žena i ćerka ne pričaju sa njim. Nekada roditellji batine jedino vide kao izlaz u teškim situacijama kada ne mogu da se izbore sa detetom. Kako i deca postanu na trenutke bezobrazna i nesvaspitana, tako i roditelji imaju svoj “slabe” momente kada ne trpe pritisak zbog čega dolazi do ovakvih razmirica u porodici. 

Da ste na mestu ovog roditelja šta biste uradili?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sanja

23.02.2023 17:04

Vau od mene bi dobila lepa dva šamara a i mama takodje pa bi bile mirne

Odgovori 6 12
Miroslav

23.02.2023 20:48

Batina je iz raja izašla. Da više šamara deca dobijaju dok ne postanu prvo razmažena derišta, pa potom problematični likovi, kriminalci, lopovi i starlete, Srbija bi bila mnogo lepše mesto za život.