OVAKO IZGLEDA MADONINA KUĆA KOJA SE PRODAJE ZA VIŠE OD 20 MILIONA DOLARA: 9 soba i 6 kupatila, LUKSUZNI ZAMAK je ostvarenje svih snova!

Autor: N.J.

Lifestyle

18.02.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Castillo Del Lago sagrađen je 1920-ih.

OVAKO IZGLEDA MADONINA KUĆA KOJA SE PRODAJE ZA VIŠE OD 20 MILIONA DOLARA: 9 soba i 6 kupatila, LUKSUZNI ZAMAK je ostvarenje svih snova!

Foto: Tanjug/AP

Madona

Madonnin bivši dom u Holivud Hilsu sada je na tržištu za 21 milion dolara. Ona je kupila to imanje 2003. godine, dom je izgrađen u španskom stilu i nalazi se ispod slavnog natpisa Holivud sa kog imate pogled na Los Anđeles i jezero Holivud. Nekretninu na autoputu Mulholand sagradio je 1920. godine arhitekta Džon DeLario ima devet spavaćih soba i šest kupatila.

Kuća se prostire na 10. 500 kvadratnih metara i trenutno je u vlasništvu rusko - američkog  modnog dizajnera Leona Maksa.

Castillo del Lago, kao što je poznato, naručio je bogati investitor bušenja nafte 1924. godine, a kasnije je iznajmljen gangsteru Bugsyju Siegelu, koji ga je koristio kao govornicu, piše Los Anđeles Tajms. Rupe od metaka navodno se još uvek mogu videti u hodniku.

Foto: YouTube/Printscreen

Lokacija kuće

Kuća, skrivena u brdima pokraj privatnih vrata i vijugavog prilaza, ima neuporediv pogled na Los Anđeles i mogu se videti njegove kultne kule ili vrtovi i bazeni. U unutrašnjosti kuće i dalje je dominantan uticaj Španije, pa možete primetiti drvene grede, elemente od kovanog gvožđa, čvrste podove od tarkote, velike kamine, španske svodove i vrtoglavo spiralno stepenište unutar hodnika koji vodi do tornja. Pogled na jezero Holivud  i dalje se može videte kroz vrata u dnevnoj sobi.

Foto: YouTube/Printscreen

Bazen u dvorištu kuće

Kuća čak ima i lift obložen drvetom

Tu je biblioteka, dvorište, spoljni kamin, medijska soba, rashlađena vinska soba, teretana i bazen.

- Ovo slavno imanje posebno je zbog svoje bogate holivudske istorije, fantastične arhitekture i željene lokacije - rekla je agentkinja Linda Mej.

Foto: YouTube/Printscreen

Izgled kuće u kojoj je Madona živela

- Senzacionalni pogledi s imanja utelovljuju Los Anđelesu iz svake prostorije u kući - natpis Holivud, bazen s pozadinom horizonta DTLA, okean, svetlucavo jezero Holivud. Bezbroj je prekrasnih, nadrealnih trenutaka prikazanih u enterijeru doma. Postoji razlog zašto je ikoničan, jednostavno je neverovatan na svaki mogući način - dodala je za "Foks biznis".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading