BROJ KOJI VAM SE OCRTA U ŠOLJI KAFE PORUČUJE DA STIŽE NOVAC: Po tome se proricala sudbina, evo koja cifra sve otkriva

Autor: N.J.

Lifestyle

18.02.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste nekad primetili ovaj broj ili simbol u šolji?

BROJ KOJI VAM SE OCRTA U ŠOLJI KAFE PORUČUJE DA STIŽE NOVAC: Po tome se proricala sudbina, evo koja cifra sve otkriva

Foto: YouTube/ TravelFood4all

Gledanje u šolju dolazi nam iz Kine. Iako će vas možda neko čudno pogledati kada kažete da znate da gledate u šolju, ovo zapravo može biti izuzetno zanimljivo. Na evropskim prostorima posebnu pažnju gledanju u šolju pridavali su stari Rimljani, a i u Italiji se ova tradicija zadržala do današnjih dana. U novijoj istoriji, kafa je već počela da zamenjuje čaj i izuzetno je popularna širom sveta. Evo šta vam je potrebno da biste postali dobar "čitač" simbola koje vidite u kafi.

Potrebna vam je dobra intuicija, da znate kako da pročitate simbole i dobar vid naravno.

1. Šolju treba da držite u desnoj ruci dok pijete kafu. Poželjno je da njena unutrašnjost bude bele boje da biste lakše prepoznavali simbole koje formira talog kafe, sačekajte pet do deset minuta da se soc odnosno talog osuši. U šolju se ne sme nalivati nova količina kafe da bi se šare pojačale niti se šare smeju ni čime dodirivati.

Foto: Shutterstock

Pripremljena turska kafa

2. Kafu pijete iz tri ili sedam gutljaja. Figure pri vrhu šolje govore da će se neki događaj ispuniti, a na dnu ličnost ili kuću osobe kojoj se gleda u šolju. Figure na ivici označavaju neko putovanje ili promenu boravka.  Pošto je popijete, šolju ni u kom slučaju nemojte da okrećete kako bi talog pokrivao njene unutrašnje strane, već samo treba da napravite kružni potez sa desna na levo i da šolju prevrnete. Ostavite je nekoliko minuta da se preostale kapi kafe iscede na tacni, papiru ili tkanini.

3. Nemojte sušiti šoljicu i pritiskati podlogu.

4. Drška od šolje da bude sa desne strane. Deo oko drške i leva strana od drške predstavlja osobu kojoj se čita. Leva strana od drške do polovine leve strane šolje je vreme koje upravo prolazi, druga četvrtina leve strane od drške je vreme koje upravo dolazi, desna strana šolje od drške je ljubavni partner, suprug, supruga. Bliže spoljnoj ivici šolje su sadašnjost i bliska budućnost, a ka dnu šolje je daleka budućnost. Samo dno šolje predstavlja nesrećnu oblast.

Značenje:

Ako šolja ima jasne figure i bogat reljef to znači da osoba ima buran i dinamičan život. Ako su figure sitne i precizne onda je osoba isplanirana. Simboli koji se nalaze u blizini drške predstavljaju događaje koji će se desiti u kući osobe kojoj se čita. Takođe, veliki simboli su značajniji. Ako je talog tamno smeđe boje, osoba je samouverena, a ako je svetlo smeđe osoba je uznemirena. Ako vidite broj tri u šolji to označava novčani dobitak, piše "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading