DO UŠIJU SE ZALJUBILA U NJEGA, A ONDA JE POSTALA ŽRTVA BOLESNE PREVARE: Mariju ljubav koštala 57. 000 evra!

Autor: N.J.

Lifestyle

15.02.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen je muškarac koji je pokrao ženu nakon što joj je obećao vezu.

DO UŠIJU SE ZALJUBILA U NJEGA, A ONDA JE POSTALA ŽRTVA BOLESNE PREVARE: Mariju ljubav koštala 57. 000 evra!

Foto: Foto; Shutterstock

Muškarac iz Španije uhapšen je nakon što je pokrao Mariju iz Teulade. Oni su se upoznali preko aplikacije Tinder, a ženi je uspeo da izvuče 57. 000 evra. Kada su se upoznali, odmah su razmenili brojeve telefona da bi nastavili da komuniciraju i na taj način.

Kako je prolazilo vreme, Marija je bila sve sigurnija da se sviđa muškarcu, iako se nikada nisu sreli. Razgovarali su o finansijskim problemima, i problemima na poslu pa je tako delovalo da su još više povezani. Uverena da su već par, kao i da će uskoro postati porodica uplatila mu je novac. On je istakao da se bavi nekretninama, dug se nakupljao, a uvek je tražio samo više. Tada se obratila policiji, kada je shvatila da je žrtva prevare.

Foto: pexels.com

Žena razgovara dok pije kafu

Ideju dobio preko dokumentarca

Kada je policija počela da istražuje videli su da je veza trajala više od godinu dana. Dnevno su razmenjivali oko 350 poruka. Za osam meseci uplatila mu je 57. 000 evra. Kada su mu upali u kuću videli su da on ima pravu devojku koja troši novac te žene. Muškarac je priznao krivicu i otkrio da je ideju dobio na osnovu Netfliksovog filma.

- Ovakva vrsta prevara drastično je porasla od izbijanja korona virusa jer su ljudi počeli više da borave kod kuće, osećaju se usamljeno i koristite nove tehnologije komuniciranja -  rekao je policajac koji je učestvovao u ovom slučaju.

- Imali smo sreće što su prevaranti bili ovde, u Španiji. Mogli su biti, recimo, u Senegalu, što bi bitno otežalo istragu i hapšenje - dodao je.

Dvoje prevaranata uskoro će biti izvedeno pred sudiju. Muškarac je bio već prijavljen za prevaru, ali ovo je bio prvi pokušaj ove vrste, piše "Indeks".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading