PONUDILI JOJ NOVAC DA SKINE ŠMINKU, PRIHVATILA PA OSTALA BEZ DEČKA: Brže postala SOLO nego što se nadala! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

26.01.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prihvatila je izazov da skine šminku za novac, a onda je ostala bez dečka.

PONUDILI JOJ NOVAC  DA SKINE ŠMINKU, PRIHVATILA PA OSTALA BEZ DEČKA: Brže postala SOLO nego što se nadala! (VIDEO)

Foto: Facebook/Lupita Anaya

Influenserka iz Španije, Lupita Anaja osmislila je izazov da devojke skinu šminku pred dečkom. Iako su influneseri poznati po nekada zanimljivom sadržaju koji kada je dobar obiđe svet, tako je i ovaj video postao viralan i za čas je dostigao skoro pola miliona "sviđanja". Svi znamo koliko šminka može da poboljša celokupan utisak i izgled devojke, a možemo slobodno reći i muškaraca jer ima onih koji se rado šminkaju. Da je šminka ovoga puta napravila promenu može se jasno videti.

Da li je ovde problem do devojke koja nije prikazala dečku "pravu sebe", ili do njega što obraća pažnju samo na fizički izgled, procenite sami. Bilo kako bilo, ova promena ostavila je potpuno momka u šoku.

Foto: Facebook/Lupita Anaya

Devojka koja je zamoljena da skine šminku

Naime, Lupita je našla devojku ispred tržnog centra koja je bila sa dečkom i zamolila je da skine šminku vlažnim maramicama, a za uzvrat dobiće novac. Devojka je imala puder, malo jače našminkane oči, dok su usne i obrve bile prirodnih boja. Dok je skidala šminku u nekoliko navrata Lupita je snimila iznenađenje na licu muškarca koji joj je bio dečko, do tada. Kada se devojka zanela i detaljno skidala šminku, pred kraj, shvatila je da njenog dečka nema. 

Pitala je za njega, a niko nije shvatio gde je otišao. Dečko je doslovno pobegao od nje kada je video bez šminke, iako je devojka prirodno lepa. Možda je samo imala za nijansu bleđi ten bez pudera. On je samo nestao. Tako da - jedno je dobila, ali drugo izgubila, prenosi "Mondo".

Pogledajte kako izgleda bez šminke:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading