SA 52 IZGLEDA KAO DA IMA 20: Supruga Zlatana Ibrahimovića je prava BOMBA uz dva jednostavna trika

Autor: N.J.

Lifestyle

09.01.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženu Zlatana Ibrahimovića retko viđamo u javnosti, ali je prava bomba!

SA 52 IZGLEDA KAO DA IMA 20: Supruga Zlatana Ibrahimovića je prava BOMBA uz dva jednostavna trika

Foto: Tanjug/AP

Helena Seger i Zlatan Ibrahimović

Supruga Zlatana Ibrahimovića, Helena Seger, starija je 11 godina, ali izgleda toliko dobro kao da je u dvadesetim! Plavuša ostavlja bez daha svakoga pored koga prođe, a njena lepota i enegija vidljiva je i preko fotografije. Kako ona, tako i on imaju savršeno isklesano telo, pa je baš šteta što je retko viđamo u javnosti!

Helena ima 52 godine i prava je biznis dama, a nekada se bavila manekenstvom. Oni imaju dvoje dece i uživaju u svojoj ljubavi još od 2002. godine. Kada su se upoznali on je imao 21 godinu, a ona 32. Helena se ne eksponira tako često na društvenim mrežama, niti deli ono što se dešava u njihovom privatnom životu. Visoka oko 170 centimetara, a ima malo više od 50 kilograma. Ona se može pohvaliti perfektnom figurom, a svaki mišić joj se ocrtava. Za njen izgled očigledno je zaslužna disciplina i neprestani trud. Izgleda da je njeno omiljeno mesto teretana, jer ovakav izgled sigurno je bar delom rezultat vežbanja. 

Foto: Profimedia

Zlatan sa zanosnom plavušom, suprugom Helenom

Ona izgleda mnogo mlađe, nego što njene godine broje. Koža joj je sjajna što je verovatno rezltat zdrave i umerene ishrane. Ova žena očigledno zna šta radi!

Inače, nekada se pričalo da je Zlatan prevario Helenu sa 20 godina mlađom voditeljkom Diletom Leotom, ali takva priča je odmah demantovana od strane popularne dame. Inače, Dileta je bila u ljubavnom odnosu sa jednim od najzgodnijih turskih glumaca Džanom Jamanom. Ali par je prekinuo odnos, navodno zbog njegove ljubomore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading