IDEJE ZA JEFTINE, LEPE I KREATIVNE POKLONE ZA NOVU GODINU: Idealni za partnera, drugaricu ili porodicu

Autor: N.J.

Lifestyle

31.12.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči praznika jedan od najzanimljivijih momenata je priprema poklona.

IDEJE ZA JEFTINE, LEPE I KREATIVNE POKLONE ZA NOVU GODINU: Idealni za partnera, drugaricu ili porodicu

Foto: Izvor: Unsplash/ Racim Amr

Kada nekoga poznajete nije teško kupiti mu poklon. Ali danas, kao da želimo da na neki način nadmašimo sebe i da kupimo nešto što je u isto vreme "slatko, lepo, ali i korisno", a opet da ne potrošimo previše novca. Bilo da birate poklon za dečka ili za člana porodice, prijatelja, otkrićemo vam kako da pronađete nešto što će im se sigurno svideti, a da pri tom ne potrošite previše.

Partner

Bilo da je reč o muškarcu ili ženi, poenta je ista. Prvi zadatak je da pokušate da se setite da li su nedavno pominjali da bi nešto voleli da kupe. Ako je to neki jeftiniji poklon koji biste mogli da priuštite voljenoj osobi, znate šta vam je činiti. Ako nije probajte da razmišljate ovako: Da li ste skoro prošetali marketom, prodavnicom gde je komentarisao da mu se nešto dopada? To može biti i neko vino, čips, kolač i to sve zajedno stavite u jedan "paket" koji ćete smestiti u novogodišnju kutiju.

Druga preporuka je da birate sitnice koje bi mogao uvek da koristi. Na primer, ako je zaposlen i veoma organizovan predlažemo rokovnik. Evo i još nekih ideja: zanimljiv kišobran, alarm ako voli duže da spava, bademantil, set čarapa, ako voli neki proizvod onda više vrsta istog (sir, čips, neko piće) - sve to moglo bi da se dopadne svakom muškarcu.

Prijateljica

Nekada žene mogu biti stvarno komplikovane, ali evo nekih preporuka kako da izaberete pravi poklon za prijateljicu. Nikada nećete pogrešiti sa vaučerom u drogeriji ili butiku. To ne mora biti veliki iznos, a tako ona sama može odabrati šta joj se dopada ili doplatiti za nešto drugo. S obzirom na to da je zimski period kupite kapu, šal, rukavice nekih jednostavnijih boja bez eksperimentisanja i to će biti kao poklon iz snova.

Takođe, nećete pogrešiti ako se odlučite za biljku, figuricu za sreću poput slona ili žabe, a ako je izuzetno organizovana osoba predlažemo da je iznenadite "mini organizatorima" za kupatilo ili kuhinju/frižider koje možete kupiti u povoljnijim radnjicama za kuću.

Foto: shutterstock

Organizatori u frižideru za namirnice

Porodica

Kupovina poklona roditeljima može biti baš teška, ali ako stalno održavate komunikaciju sa njima već možete pretpostaviti šta im zaista treba. Verovatno se pitate da li bi trebalo da kupite jedan ili dva poklona? Pa evo nekoliko predloga!

Nema osobe na ovom svetu koja se ne bi obradovala nekom masažom. Možda nije tako jeftin poklon, ali oni će se oduševiti. Osim toga, možete se odlučiti za neki kućni aparat u skupljoj verziji poklona, poput aparata za kafu, vafle, toster... Ili novu mutilicu za kafu.

Foto: pixabay.com

Žena uživa na masaži

Sa druge strane, ako vam zaista treba nešto jeftnije kupite držač za kapsule za kafe, to je praktično i ne košta više od 1 500 dinara. Tako obezbeđujete poklon za njih dvoje. Ili zanimljive čarape, figuru za kuću, kozmetiku, mirišljavu sveću, kućne papuče, spremite njihov omiljeni kolač...

Šta god izaberete kao poklon niko vam neće zameriti, jer ipak je bitna namera, a ne koliko je isti koštao!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading