NOSI NAJMODERNIJI KAPUT OVE SEZONE, ALI JOJ NE STOJI: Kroj koji bi trebalo da izbegavaju niske žene, a ne odgovara ni najvećoj zvezdi!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.12.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ona nekada pogreši!

NOSI NAJMODERNIJI KAPUT OVE SEZONE, ALI JOJ NE STOJI: Kroj koji bi trebalo da izbegavaju niske žene, a ne odgovara ni najvećoj zvezdi!

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ jlo

Svetski poznata diva Dženifer Lopez izgleda toliko dobro da njoj ne može nešto da ne stoji. Ali, i ona očigledno nekada može da omaši u svom izboru, što se i dogodilo nošenjem jednog od najmodernijih kaputa ovde godine. Dženifer se uputila sa suprugom Benom Aflekom u kupovinu jer je neko ko voli i brine o novogodišnjoj dekoraciji. Za tu priliku nije morala da se oblači svečano, ali kao neko ko brine o svim modnim detaljima, za najobičniji izlazak izabrala je Šanel kaput.

Latino diva je visoka tek 164 centimetra, pa zato često nosi visoke potpetice. Zanimljivo je da je sada na svoju visinu obukla dugačak kaput, koji je doslovno "pojeo". Model je iz Šanelove pred-kolekcije za jesen/zimu 2022./2023. godine napravljen je od najfinijeg vunenog tvida, izgleda božanstveno, a njoj očigledno odgovara ovakav način oblačenja za neobavezne prilike. Uz kaput nosila je i bele patike, a sama kombinacija ne "laska" njenoj figuri.

Foto: Profimedia

Dženifer Lopez u Šanel kaputu

Ovako dugački kaputi i ne pristaju niskim ženama, jer utiču na vizuelno skraćivanje figure. Ona se nije opeterćivala da na ovakav kaput obuva štikle zbog čega bi mnogo bolje stajao, već je birala ono što joj je udobnije za ovakvu priliku, odnosno kupovinu u koju je išla.

Kako se vama dopada kaput koji je izabrala velika zvezda?

Da podsetimo, Dženifer ima 53 godine i karijeru je obogatila samo uspesima zbog kojih malo ko može da je prestigne. Jedna je od retkih koju je teško dostići u svetu muzike, ali i glume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading