VISOKA MODA MELANIJE TRAMP I JOŠ VIŠA CENA: Kaput kao stan u Beogradu, A TEK KOLIKO KOŠTA HALJINA...

Autor: Srećna Republika

Lifestyle

17.11.2021

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melanija Tramp je oduvek važila za ženu koja ume da se obuče. Ali kada vidite koliko koštaju pojedini komadi njene odeće i obuće, zavrteće vam se u glavi.

VISOKA MODA MELANIJE TRAMP I JOŠ VIŠA CENA: Kaput kao stan u Beogradu, A TEK KOLIKO KOŠTA HALJINA...

Foto: Tanjug/AP

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država slovi za ženu od stila. Supruga nekadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa oduvek je plenila izgledom i stilom. Mnogi će reći, lako je njoj kada ima toliko para, ali svi smo svedoci da postoje i oni koji i sa „brdom“ para ne umeju da izgledaju prefinjeno i elegantno, iako na krpice troše pravo bogatstvo. Ipak, treba imati u vidu da jedan njen kaput može da obezbedi prosečnoj srpskoj porodici krov nad glavom.

Iako uvek tip-top odevena od glave do pete često su njene fenomenalne odevne kombinacije ostajale u senci politike njenog supruga. Modni mediji nisu ni izbliza dovoljno hvalili stil i ukus bivše prve dame koliko on to zaslužuje. Čini se kao da se animozitet koji su gajili prema potezima Donalda Trampa prelio i na modne bravure njegove supruge. 

Detalje o svotama novca i modnim kombinacijama Melanije Tramp možete da vidite na portalu Srećna.Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading