ZBOG OVOG CRTAĆA RODITELJI SE OŠTRO POBUNILI: "Ako želim da učim decu od 7 godina o intimnim odnosima radiću to kod kuće"

Autor: N.J.

Lifestyle

28.11.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dizni bi mogao da doživi neuspeh.

ZBOG OVOG CRTAĆA RODITELJI SE OŠTRO POBUNILI: "Ako želim da učim decu od 7 godina o intimnim odnosima radiću to kod kuće"

Foto: Shutterstok

Animirana avantura "Čudni svet" nije prošla dobro je u bioskopima jer je gledaoci filma kritikuju. Oni je vide kao forsiranje progresivne ideologije u dečijim filmovima, piše "Dejli mejl". Crtani, u kom glumi poznata postava, uključuje Džejk Dželehola, Denisa Kuejda, Gabrijel Union, Lusi Lu, a takođe uključuje saradnika Dejli Šoua  Džabuki Jang Vajta kao glas onoga što je najavljeno kao prvi otvoreni Diznijev gej lik. Čini se da "Čudan svet"  neće pokupiti čak ni 20 miliona dolara na blagajnama  u bioskopima za Dan zahvalnosti, iako ima veliki  budžet od 120 - 130 miliona dolara. Možda čak završi ispod neuspeha studija Treža Planet iz 2002. godine, koji je zaradio samo 16, 6 miliona dolara.

Film ima B ocenu na Sinema Skoru od publike na dan premijere, a ako se ta ocena održi to bići prvi Diznijev animirani film koji je dobio ispod A - minus..

Foto: Disney

Najava filma "Čudan svet"

- Ako želim učiti svoju decu o seksu i/ili seksualnim preferencijama sa 7 i 8 godina, učinio bih to u svom domu. Ne treba mi Diznijev film da mi pomogne u tome. Prestanite da sve činiti seksualnim, to je neverovatno - napisao je kritičar Roten Tomatous.

- Danas sam odveo decu u bioskop da gledaju Diznijev crtani "Čudan svet". Nakon 10 minuta filma, moj 10 - godišnji sin je rekao: "Tata, nemam želju gledati ovaj film. Možemo li da odemo?" Otišli smo. Čelnici Diznija zaboravili su ko je kupac koji plaća - napisao je Patrik Bet - Dejvid.

- Diznijev novi film, "Čudan svet", pada na blagajnama u bioskopu. Mejnstrim kreativcima nije stalo da ti projekti budu uspešni sve dok prkose publici i svojim ideološkim neprijateljima - rekao je Erik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading