ČASNA SESTRA SKINULA ODORU I OBUKLA CRVENO ODELO: Kristinu svi znaju iz takmičenja u pevanju, a sada je DRASTIČNO promenila profesiju! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

23.11.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tada je oduševila sudije!

ČASNA SESTRA SKINULA ODORU I OBUKLA CRVENO ODELO: Kristinu svi znaju iz takmičenja u pevanju, a sada je DRASTIČNO promenila profesiju! (FOTO)

Foto: Izvor: YouTube/ The Voice of Italy

Kristina Skučia oduševila je sudije u takmičenje "Glas Italije" 2014. godine, kada je bila časna sestra, ali danas to više nije njen poziv. Ona je odlučila da postane konobarica i sada se time bavi. Nakon što je osam godina bila časna sestra, završila je sa tim poglavljem svog života. Danas ima 34 godine, a Skučia je u italijanskom tok šou na kanalu TG.com24 objavila da više nije igumanija.

- Verujem da morate slušati svoje srce i biti hrabar. Promena je znak evolucije, ali je uvek zastrašujuća. Jer lakše je usidriti se negde, na sigurnom, nego preispitivati sebe. Ima li dobrog ili lošeg? - rekla je ona.

Foto: Izvor: YouTube/ The Voice of Italy

Kristina Skučia nastup na takmičenju 2014. godine

Ona se još uvek nada muzičkoj karijeri. Odluku o napuštanju monaštva donela je uz pomoć psihologa. 

U crvenom odelu, bez upadljive šminke i sa diskretnim nakitom, pak razlika je evidentna. Ona se u emisiji pojavila u uskoj kombinaciji, kosu je uvila u lokne i zasnosno je prošetala u štiklama.

Da podsetimo, kada je prvi put nastupala oduševila je sudije koji su je nemo posmatrali. Otpevala je pesmu "No One" Ališe Kiz. Čak je uspela da izmami suze jedom od članova žirija, među kojima je bila i poznata italijanska pevačica i voditeljka Rafaela Kara. Njene drugarice - časne sestre, pružile su joj podršku, a kada je završila pesmu svi su je pozdravili aplauzom. Tada, njen potez, nije se naručito svideo tradicionalnijim delovima italijanske katoličke crkve. Zbog nastupa u takmičenju postala je popularna, ali se i suočila sa kritikama. Zato je i logično zbog čega je bila zbunjena, bila jako mlada i pod pritiskom javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading