"RASTURILE" NA IZBORU ZA MIS: Ćerka pobedila, a ni mama ne zaostaje - niko ne veruje koliko ima godina!

Autor: N.J.

Lifestyle

08.11.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka i ćerka postigle su veliki uspeh.

"RASTURILE" NA IZBORU ZA MIS: Ćerka pobedila, a ni mama ne zaostaje -  niko ne veruje koliko ima godina!

Foto: Izvor: Instagram/ lauriemeisak1

Desila se krajnje neobična situacija. Mis Velike Britanije postala je Ejmi Meisak (29) iz Škotske. A na istom tom takmičenju borila se i njena majka Lori, samo u drugoj kategoriji. Reč je o kategoriji za žene koje su starije od 45 godina, a njena majka postala je prva pratilja.

Lori je majka četvoro dece, i navodi da se često pita da li je joj je sve ovo potrebno: 


- Uvek razmišljam treba li to da radim u mojim godinama. Ali, znate, apsolutno obožavam svoje godine. Mislim da nakon što dobijete četvoro ili koliko god dece, malo izgubite samopouzdanje, ali izbor mi je definitivno to vratio - rekla je za BBC Lori.

 

 

Ejmi je istakla da joj je mama najveća podrška i da je prati u svemu. Ona je pobedila 37 drugih takmičarki. Ali, ovo joj nije jedino zanimanje. Ona se bavi ulaganjem uu nekretnine.

- Mama je uvek išla sa mnom na izbore i bila moja navijačica. Poznavala je sve mame na izboru i volela je sjaj i glamur - rekla je Ejmi.

Njihove zajedničke fotografije izazvale su brojne pozitivne komentare. Ljudi tvrde da su kao bliznakinje, da izgledaju zanosno, potpuno su očarani ovim lepoticama. Ejmi je imala i zdravstvenih problema, obolela je od lupusa, a od toga je njen deda preminuo.

Da podsetimo, lupus je hronična, autoimuna bolest koja može da napadne bilo koji organ, a to su najčešće zlogobovi, koža, krv, bubrezi. Ako prevedemo ovo hronična i autoimuna, prva označava da može dugo da traje, a druga da postoji poremećaj imunog sistema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading