MAMU (23) POSLALI NA RAZGOVOR SA DOKTOROM, A ONA SE NA PUTU KA NJEMU UBILA: Njeni roditelji žele odgovor samo na JEDNO pitanje

Autor: N.J.

Lifestyle

20.11.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dan tragedije obratila se stručnjaku.

MAMU (23) POSLALI NA RAZGOVOR SA DOKTOROM, A ONA SE NA PUTU KA NJEMU UBILA: Njeni roditelji žele odgovor samo na JEDNO pitanje

Foto: Photo by Kat Jayne from Pexels

Majka dvoje dece Deri En Soja (23) pronađena je mrtva u svom domu nakon što je prethodno rekla stručnjaku za mentalno zdravlje da je pokušala da se predozira dan ranije. Njeni roditelji tvrde da su ih izneverile službe za mentalno zdravlje, prenosi "Miror".

Doktor koji je pregledao želeo je drugo mišljenje, stoga je kontaktirao lokalnu bolnicu da kaže da će En doći nakon što dogovori ko će joj čuvati decu. Kako nije stigla na dogovoreni sastanak i javila se na telefon, svi su se zabrinuli, a ona pronađena je mrtva.

U istrazi o tragediji rečeno je da njena porodica želi da zna zašto je ostala sama sa svoje dve male ćerke, a nikome od članova porodice nije rečeno za njeno upozorenje. Međutim, otkrili su da je stručnjak za mentalno zdravlje preduzeo odgovarajuće mere i da nije bilo ničega što je doprinelo njenoj smrti, izvestio je Teesside Live.

Foto: shutterstock

Devojka sedi i razmišlja

Među njenom porodicom pojavila se zabrinutost i očuh Erik pozvao je policiju, no En je tragično pronađena mrtva u svom domu. Očuh je nakon toga rekao:

- Osećam se kao da ju je poverenje izneverilo. Zašto su je tog dana ostavili samu kad su znali šta joj se mota po glavi? Mogli su nazvati bilo koga od nas i bili bismo tu za nju. Razlog zašto smo toliko iznervirani je to što su je ostavili samu s dvoje dece u kući.

- Nismo znali sve dok nismo došli do kuće i zamolili policiju da otvori vrata.

- Nije to nameravala učiniti. Bila bi preopterećena i mozak bi joj preplavio - radila bi impulsivne stvari i uvek bi nakon toga žalila - rekla je gospođa Soja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading