NE DAJTE IH NIKOME: Prema narodnom verovanju ovih pet stvari NIKADA se ne pozajmljuju!

Autor: N.J.

Lifestyle

19.11.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A samo ste hteli da pomognete...

NE DAJTE IH NIKOME: Prema narodnom verovanju ovih pet stvari NIKADA se ne pozajmljuju!

Foto: Izvor: Unsplash/ Tamara Bellis

Veruje se da jedan nesebičan čin prema dragoj osobi, može baš vama da navuče nesreću. Svi smo bar jednom nekome nešto pozajmili, a nismo se zapitali kakve to posledice može da ima po nas, ali i na osobu kojoj pozajmljujemo. Prvi na spisku stvari koje ne bi trebalo da pozajmljujete je:

1. Posuđe

Koja god vrsta posuđa da je u pitanju, veruje se da je usko povezano sa energijom kuće u kojoj se nalaze. Ako neko hoće da učini nešto loše drugima, samo treba da dozvoli korišćenje svog posuđa.

2. Novčanik i torbe

Ako pozajmljujete novčanik ili torbe to je povezano u vezi sa odlaskom novca iz kuće. Ukoliko imate luksuzne delove garderobe, to se odnosi i na njih.

Foto: pixabay.com

Mala crvena torbica

3. So isključivo kao poklon

Znate one scene iz filma kada vam komšija dođe po so? E pa to nikako nemojte pozajmljivati! Veruje se da so ima jaku energiju i da loše utiče na sudbinu, tako da ga dajte isključivo kao poklon.

4. Metla

Za metlu se takođe veruje da ako je pozajmite čeka vas novčanik gubitak, kao i da postoji šansa za otkazom na poslu, tako da razmislite da li vam je to neophodno u ovom momentu.

Foto: pixabay.com

Metla za čišćenje dvorišta

5. Papuče

Nije dobro pozajmljivati drugima svoje papuče, veruje se da to može da donese muke na poslu i zastoj u profesionalnom napredovanju. Ako ne volite da gosti hodaju po kući u cipelama, nabavite nekoliko pari najtanjih papuča, nalik onim hotelskim, koje biste mogli da im ponudite čim stignu.

Takođe, to nije sve. Ista pravila važe i za nakit i za odeću inače. Veruje se da kada stavljate na sebe nešto što je tuđe na taj način privlačite i probleme te osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading