NAJOZLOGLAŠNIJI UBICA IMAO ČUDNE NAVIKE OD DETINJSTVA: Pravio životinjsko groblje i nabijao ih na kolac?!

Autor: N.J.

Lifestyle

06.10.2022

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova krimilanistička drama zgadila je neke gledaoce.

NAJOZLOGLAŠNIJI UBICA IMAO ČUDNE NAVIKE OD DETINJSTVA: Pravio životinjsko groblje i nabijao ih na kolac?!

Foto: Printscreen/ YouTube/ Netflix

Serijski ubica Džefri Damer ubijao je svoje žrtve, zatim isekao na delove, a kasnije i jeo, a tela ubijenih gej muškaraca čuvao je u svom stanu.

Netfliksova serija "DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story" prošla je bez burne promocije, ali to nije sprečilo ljude da komentarišu i izražavaju gađenje. Ipak, ne može se osporiti fenomenalna gluma glavnog glumca. Evan Piters odlično se snašao u novoj seriji.

Foto: shutterstock

Nož

Najozloglašeniji serijskih ubica u istoriji

Damer već u pubertetu shvata da voli isti pol, a kasnije priznaje da mašta o potpunoj dominaciji i kontroli nad muškarcem. Prvi pokušaj napada se nije dogodio fizički, ali je plan u glavi jasno razradio - želeo je da napadne bejzbol palicom mladića koji je džogirao i kojeg je smatrao privlačnim, pa da ga potom siluje.

Životinje nabijao na kolac, imao sopstveno groblje

Roditelji su mu se razveli i nema prijatelje, ali to ne objašnjava sve jezivosti koje je počinio. Stoga se mnogi pitaju: Ko je on? U detinjstvu je skladištio životinjske skelete, imao je pravo životnjsko groblje. Pravio je male grobove i krstvove. Neke komšije su se prisećale da su viđale životinje nabijene na kolac.

Kao srednjoškolac ujutru je pio viski. A kao vojni lekar ubedio je kolege da mu je neprijatno da meri krvni pritisak vojnicima. Kada je radio kao radnik u fabrici ubio je gej muškarca u hotelu, spakovao ga u kofer, pozvao taksi i naterao vozača da kofer stavi u gepek.

Republika

Foto: Printscreen/ YouTube/ Netflix

Serija "Dahmer - Monster"

Ispržio biceps žrtve

Kako vlasti tvrde, on je ubio najmanje 17 muškaraca. Savladao ih stavljanjem droge u pića, davio ih i sekao njihova tela električnom testerom. Jednom je priznao policiji da je ispržio biceps žrtve i pojeo ga sa povrćem.

Uvek se trudio da privuče pažnju i zbog nedostatka iste je i patio. Često je ispuštao čudne uzvike i padao na javnim mestima da bi se drugi ljudi brinuli o njemu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading