DETALJI HAPŠENJA MAKROA: Maloletnici iz doma za nezbrinutu decu izmislili dugove, pa je terali na prostituciju da ih otplati!

Autor:

Hronika

06.10.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su F. T. (20) i T. J. (20) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima, dok se za jednom osobom traga

DETALJI HAPŠENJA MAKROA: Maloletnici iz doma za nezbrinutu decu izmislili dugove, pa je terali na prostituciju da ih otplati!

Foto: www.profimedia.rs

Oni se terete da su oštećenu sedamnaestogodišnjakinju primoravali na prostituciju, a novac od toga prisvajali.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega su uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Oštećena ima 16 godina i štićenica je jednog doma za nezbrinutu decu. Pripisali su joj nepostojeće dugove koje treba da im otplati, terali je na prostituciju i uzimali su joj sve pare, a onda joj je T.J. davala pola ili manje - kaže izvor.

Osumnjičenima T.J. (20), F.T. (20) i M.S. (20) se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje pet godina. T.J. Je na saslušanju suštinski priznala radnje izvršenja krivičnog dela za koje se tereti, dok je F.T. negirao i izneo svoju odbranu.

Kako saznajemo, osumnjičena T.J. se pre mesec dana porodila, a otac je M.S., piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading