BIO JE SLOMLJEN POSLE SMRTI ŽENE SA KOJOM JE 60 GODINA BIO U BRAKU! Mislio je da je zna u dušu sve dok nije otvorio NJEN NOVČANIK posle sahrane!

Autor:

Lifestyle

04.12.2021

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džimi i Bili Briland bili su u braku 60 godina.

BIO JE SLOMLJEN POSLE SMRTI ŽENE SA KOJOM JE 60 GODINA BIO U BRAKU! Mislio je da je zna u dušu sve dok nije otvorio NJEN NOVČANIK posle sahrane!

Foto: pixabay.com

Venčali su se 1954. i od tada uživali u iskrenoj ljubavi. Odgojili su svoju decu i unuke. Ali, onda se desilo nešto što je Džimiju slomilo srce.

Bili je bila učiteljica i spisateljica u slobodno vreme. Ona je bila poznata po tome što je stalno pisala poruke u kojim se prisećala svega što je trebalo da uradi taj dan. Nažalost, 13. januara 2015. godine preminula je u svojoj 83. godini života.

U tom trenutku Džimijevo srce se slomilo. Dva dana nakon njene smrti on je uočio ceduljicu u njenom novčaniku. Bile su to njene poslednje reči upućene njemu. Nije mogao da veruje svojim očima.

- Nemoj plakati, jer sam otišla, molim te! Smej se jer sam živela! Znaj da sam na srećnijem mestu i to tamo gde ćemo se ponovo sresti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading