SNEŽANA IZGUBILA SINA 7 DANA PO ROĐENJU! Srpska glumica u POTRESNOJ ISPOVESTI ispričala sve o bolnom gubitku!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.08.2021

19:23

Glumica Snežana Jeremić Nešković prošla je kroz najbolniji period koji bilo koja žena može i da zamisli, gubitak deteta. O ovom iskustvu otvoreno je govorila.

instagram.com

Snežana Jeremić

 

Glumica Snežana Jeremić Nešković danas ima ćerku i sina, stabilan brak ispunjen ljubavlju. Ipak, iskustvo kroz koje je prošla ostavilo je trajne ožiljke na njenoj duši.

Ona je jednom prilikom progovorila o gubitku deteta samo sedam dana nakon porođaja:

-Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim, a nažalost u poslednje vreme veliki broj parova ima problem sa začećem. O tome se u društvu ne govori, ne znam iz kog razloga, a najviše boli kad te neko pita: “Koliko ste u braku, kad će deca?”, dok se ti uporno boriš da dobiješ dete. Ne znaš gde te više boli i mnogo ti je teško da odgovaraš na takva pitanja. Trudila sam se da dajem odgovore tako da ljudima ne bude neprijatno, a kad su baš insistirali, rekla bih im da sam bila majka sedam dana, pa bi, u neprilici, odmah prekinuli razgovor na tu temu – rekla je glumica svojevremeno Gloriju.

 

Snežana  je nakon ovog bolnog gubitka ponovo zatrudnela i dobila ćerkicu kojoj su ona i njen suprug dali ime Julija. Zbog potresnog iskustva koja je proživela ceo porođaj je strepela, plašila se i da se raduje rođenju nasledinice. Međutim, sve je dobro prošlo i malena devojčica unela je veliku radost u njen dom.

Inače,  Snežanu je publika najpre zapazila po ulogama u filmovima “Mala noćna muzika” i “Jagoda u supermarketu”, a imali smo priliku da je gledamo i u “Beloj lađi”, “Gorkim plodovima”, “Andriji i Anđelki” i drugim filmovima i serijama, a veoma je aktivna i u pozorištu.

Komentari (0)

Loading