SAHRANIO CELU PORODICU JER NISU HTELI DA SE VAKCINIŠU! Zastrašujuće, KORONA IH UBILA za manje od nedelu dana!

Autor: Republika

Svet

09.08.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanac Fransis Gonkalves iz Kardifa je za manje od nedelju dana zbog KOVIDA-19 izgubio oca, majku i brata, koji su sve vreme odbijali da se vakcinišu protiv koronavirusa.

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija 

Britanac Fransis Gonkalves iz Kardifa, za nedelju dana je sahranio brata Šaula (40), oca Bazila (73) i majku Šarmejn (65) nakon što se svom troma dramatično zakomplikovalo zdravstveno stanje zbog koronavirusa. 

Reč je o ljudima koji nisu želeli da se vakcinišu, verujući u priče antivaksera o tome kako cepiva protiv KOVIDA-19 mogu da izazovu probleme, budući da nisu dovoljno ispitana. 

Fransis veruje kako su se njegova majka i brat zarazili nakon što je otac Bazil završio u bolnici. On je prvi i preminuo, dok su nakon njega "otišli" i Šaul i Šarmejn. 

- Otac je završio u bolnici 6. jula zbog kamena u bubregu. Mislimo da je koronu tamo zakačio. Osmog jula je zajedno sa bratom i majkom bio na večeri, tako da su se njih dvoje verovatno tada zarazili. Već tokom vikenda su počeli da osećaju jake simptome bolesti, a u ponedeljak me je devojka mog brata pozvala i rekla mi da Šaul zna da nešto ozbiljno nije u redu - isrpičao je Fransis britanskim medijima i apelovao na ljude da se ne ustručavaju od vakcinacije "jer KOVID-19 ne bira svoje žrtve ni po polu, ni po godištu". 

 

- I otac i majka su se osećali mnogo loše. Odmah su primljeni u bolnicu. Tata mi je poslao poruku da su oboje pozitivni. To je bilo 12. jula. Dva dana kasnije je završio na intenzivnoj nezi, a onda su i on i majka intubirani. Otac je preminuo 20. jula - istakao je nesrećni Fransis i naveo kako je majka, koja je pre toga stavljena u veštačku komu, izgubila bitku četiri dana kasnije.  

Kako je otkrio, brat mu je preminuo ubrzo potom.

- Bio je najzdravija osoba koju sam poznavao. Ako nije vežbao u teretani ili trčao, išao je na brzi hod. Nije pio alkohol poslednjih 15 godina i bio je na dijeti - naveo je Fransis. 

Sahranjeni su na obeleženom groblju za osobe koje su preminule od KOVIDA-19.

- Tamo su mi rekli da im se od početka pandemije koronavirusa nije dogodilo da im istovremeno donesu tri tela, članove iste porodice - rekao je kroz suze Fransis i naglasio kako će učiniti sve da u nekom trenutku svoje voljene prebaci na groblje koje nije pod posebnom prismotrom.     

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

10.08.2021 13:53

I koliko je nasledio od BUDALA?