TRI SAVETA DA BUDETE LEPŠE: Evo kako DRUGARICA može da vam poboljša zdravlje

Autor:

Lifestyle

05.10.2021

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka žena želi da neguje svoju lepotu, nežnost i šarm. Da bi u tome uspela, često mora da uloži trud i strpljenje i prioritete drugačije rasporedi jer kada je žena zadovoljna i mirna, ona je najbolja verzija sebe i dobra je partneru, deci, prijateljima i poslodavcima.

Republika

Foto: Photo by Katie Treadway on Unsplash

Odojite vreme za sebe

Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj "Lepo mi je", u kome organizuje Ženski kutak kao idealan trening za žene, otkriva koje tri stvari svaka žena treba da praktikuje da bi očuvala žensku snagu i lepotu.

VREME SAMO ZA SEBE

Ako smo odlučile da meditiramo, recimo, svakog dana predveče po pola sata ili da jednom nedeljno odemo na trening relaksacije, onda je to samo naše vreme. Ovo je važno i zbog toga što brojne obaveze koje svakodnevno imamo utiču na naš energetski balans. Da bi se balans povratio, svakog dana treba izdvojiti vreme za to.

VEŽBE RELAKSACIJE

Kada odlučimo da vratimo balans, važno je da odredimo i na koji način ćemo to raditi. Nakon radnog dana ili drugih obaveza, veoma je korisno dan završiti vežbama relaksacije, koje nam daju polet za sve ostalo čime se u životu bavimo.

ŽENSKI RAZGOVORI

Ženama je potrebno da se nekada izdvoje od muškog sveta i razgovaraju sa drugim ženama. To mogu biti veoma praktične ženske stvari - od organizovanja obaveza do vežbi koncentracije i strpljenja. Smeh u društvu prijateljica zna da bude izvor motivacije, koja je ženama potrebna da ostanu zdrave i nasmejane.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading