RADOSLAV MARJANOVIĆ RASKRINKAO MARINIKU: Đilasova uposlenica je šampion u laganju i preletanju iz stranke u stranku

Autor:

Vesti

05.10.2021

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, član Glavnog odbora SNS oštro je reagovao povodom kampanje koja kako kaže za cilj ima kriminalizaciju Aleksandra Vučića koji je glavna prepreka Draganu Đilasu da se ponovo dočepa vlasti i funkcija na kojima se bezobrazno obogatio.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Radoslav Marjanović

 

- Đilasova uposlenica Marinika Tepić, osim što je šampion u preletanju iz stranke u stranku, svakako je šampion u laganju za račun  organizovane poslovno - medijske interesne grupe koju predvodi Dragan Đilas - kazao je Marjanović.

Marjanović kaže da su Đilasove firme u vreme dok je obavljao funkcije prihodovale 619 miliona evra.

- Tako je i danas nastavljena brutalna kampanja laži koja za cilj ima kriminalizaciju Aleksandra Vučića koji je glavna prepreka Draganu Đilasu da se ponovo dočepa vlasti i funkcija na kojima se bezobrazno obogatio, stekavši 25 miliona evra ličnog bogatstva koje je sam prijavio.  Da ne govorimo o tome da su njegove firme u vreme dok je obavljao funkcije prihodovale 619 miliona evra od kojih danas može da plaća razne političke najamnike i žeton političare da lažu za račun njegove organizovane poslovno medijske grupe.  Koliko Marinika Tepić nema ni trunke blama niti stida najbolje govori činjenica da je besramno slagala javnost da se u vojnim objektima u Moroviću uzgaja marihuana, a u stvarnosti se nalazi farma koka nosilja. Samo na ovom primeru brutalne laži koju je Marinika Tepić plasirala u javnost jasno je da ona apsolutno nema nikakav kredibilitet i da sve o čemu govori je najobičnija žeton kampanja koji plaća Dragan Đilas narodnim novcem koji je zgrnuo dok je bio na vlasti - dodaje.

Ističe da je građanima jasno ko se bori za Srbiju, a ko za svoje lične interese.

- Građani odlično znaju ko se bori za Srbiju, a ko isključivo za svoje lične interese. Znaju odlično da se Aleksandar Vučić bori za nove fabrike, puteve i odbranu nacionalnih i državnih interesa, kao što znaju da se Đilas i njegovi žeton saradnici bore isključivo za funkcije, fotelje i priliku da se ponovo bogate i pljačkaju Srbiju kao što su radili dok su bili na vlasti. Zato će građani Srbija na narednim izborima dati još jednom podršku politici Aleksandra Vučića, a Draganu Đilasu i njegovim žeton političarima  će još jednom pokazati gde im je mesto i da su samo ružna politička prošlost - zaključuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading