OMILJENA KREATORKA DOMAĆIH ZVEZDA: Pomama za Amininim kreacijama (FOTO)

Autor:

Lifestyle

22.09.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amina Hasanbegović postala je jedna od najtraženijih modnih kreatorki u regionu, pa tako u njenim modelima možemo da vidimo Seku Aleksić, Severinu, Jelenu Karleušu, Jelenu Gavrlilović, Natašu Bekvalac...

Republika

Foto: Promo foto

Severina je zablistala u Amininoj haljiini

Iako su haljine Amine Hasanbegović uglavnom u domenu visoke mode, njih bez problema na određenim svečanostima mogu da nose i sve dame koje žele da ostave fantastičan modni utisak.

Sa druge strane, pevačice poput Lepe Brene, Nataše Bekvalac, Jelene Kareluše ili Severine već su dominirale scenom u njenim modelima, što je samo povećalo pomamu za Amininim dizajnerskim ostvarenjima. 

 

 

 

 

 

 

Osim na glamuroznoj sceni, u njenim modelima su se poznate dame pojavljivale na gala večerama i događajima koji zahtevaju eleganciju. Osim srpskih zvezda poput Seke Aleksić, Jelene Gavrilović ili Ane Nikolić, njene haljine nosila je i hrvatska evrovizijska predstavnica Albina, ali i naša poznata pevačica, novopečena glumica Milica Pavlović.

 

 

Neretko, Aminine modele videćete i na brojnim naslovnim stranama modnih časopisa.

 

 

Da bi približila klijentima svoj rad, otvorila je i eksluizivni atelje u Novom Pazaru, tačnije u ulici Dimitrija Tucovića 2, mada oni koji nisu u prilici da odu do ovog grada imaju mogućnost besplatne dostave njenih modela, među kojima su i kvalitetni kaputi.

 

 

Pogledajte koje sve zvezde su zablistale u modelima ove talentovane dizajnerke:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading