(FOTO, VIDEO) DOBRO RAZMISLITE O MIKROBLEJDINGU! Devojka ga je uradila pre četiri godine i SAD NE MOŽE IZ KUĆE DA IZAĐE!

Autor: Republika

Lifestyle

04.05.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikroblejding obrva je vrlo popularna tehnika u poslednjih nekoliko godina koja podrazumeva popunjavanje prirodnih obrva.

RepublikaFoto: printskrin/TikTok

Ova japanska tehnika se koristi kod žena koje imaju retke obrve i koje žele na neki način da ih popune, a da imaju trajan efekat.

Podrazumeva utiskivanje trajnog pigmenta u kožu, što dovodi do toga da obrve izgledaju punije.

Ipak, ne ispadne baš sve onako kako smo očekivali.

Jedna devojka je objavila video na Tik – Toku gde je pokazala kako izgledaju njene obrve nakon ovog tretmana, ali i da bi upozorila ostale devojke da ne idu na ovaj tretman. Ona kaže da je prve 4 godine bila prezadovoljna rezultatima, ali da sada skoro uopšte ne izlazi iz kuće zbog svojih obrva.

Na videu je pokazala kako se pigment iscrtanih obrva ne poklapa sa linijom njenih prirodnih obrva, ali i da je poprimio drugačiju boju.

Ne radite to. Najveća greška koju sam napravila, a proces uklanjanja je užasno težak – poručila je ona.

Ona takođe ističe da joj je ovo potpuno uništilo samopouzdanje i da je primorana da se svaki dan šminka kako bi prikrila razliku.

Nakon što lasersko uklanjanje pigmenta nije pomoglo kod saniranja problema, odlučila je da sada ide na drugi tretman koji je sličan uklanjanju tetovaža, ali nije sigurna koliko će taj tretman uroditi plodom.

Pogledajte ceo video koji je ova devojka objavila na svom nalogu na Tik – Toku.

 

@melinatesi

Don’t do it ? worst mistake I ever made, the removal process is so hard. ##wtfisthat ##eyebrows ##beforeandafter ##microbladedbrows ##tattooremoval ##fyp ♬ Who Want Smoke? - Nardo Wick

Ovaj video je ubrzo pregledalo stotine hiljada ljudi, a mnoge devojke su ga komentarisale i istakle da su imale slično iskustvo.

 

Isto mi se desilo. Pigment je otišao iznad mojih obrva i sada izgleda narandžasto – napisala je jedna od korisnica ove društvene mreže.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading