SRPKINJA KRIVA ZA RAZVOD BILA I MELINDE GEJTS?! Šokantni tvit pokrenuo neviđenu buru na društvenim mrežama

Autor: Republika

Svet

04.05.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna Srpkinja napisala je na Tviteru kako je ona pre tri dana svojim komentarom "otvorila oči" Melindi Gejts i tako pokrenula jedan od najskupljih razvoda brakova u istoriji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bil i Melinda Gejts 

Američki milijarder i suosnivač kompanije "Majkrosoft" Bil Gejts i njegova supruga Melinda saopštili su u ponedeljak da se razvode nakon 27 godina braka i time izazvali ozbiljnu buru u svetskoj javnosti, međutim, čitavom haosu dodatno je doprinela jedna Srpkinja, koja, ni manje ni više, nego tvrdi da je ona odgovorna za razlaz jednog od najbogatijih parova na svetu. 

Njen urnebesni komentar na Tviteru pokrenuo je lavinu komentara i šaljivih zaključaka "da se nešto tako i očekivalo, budući da ništa na svetu ne može da prođe bez Srba". 

- Jesam li objavila post o Bilu pre tri dana? Jesam. Jel pročitala Melinda i shvatila sa kim ima posla? Jeste. Jel ga je šutnula? Jeste. Jesam li ja ovo izazvala?? - glasi ženin komentar na Tviteru kojim je izazvala pomamu. 

 

 

Njenu izjavu mnogi su podelili dalje na mreži uz komentar: "Evo šta je razlog razlaza". 

- Ja evo živa nisam ceo dan - prokomentarisala je jedna korisnica Tvitera najverovatnije aludirajući na vest o razvodu milijardera. 

Podsetimo, Bila i Melindu Gejts sada očekuje razvod braka kojim bi trebalo da podele imovinu vrednu 130 milijardi dolara. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Teča

04.05.2021 20:14

Znači, papak posle podele imovine sa hanumom mu, pada na 25 mesto. Jadan on, će bre da prosvira sebi lobanju, kada bude video Forbsovu listu posle razvoda. Ovakvim zglavkarima, pad na Forbsovoj listi i za jednu poziciju, proizvodi oteklinu na hipofizi. Da li će jadan moći da prezivi ovakav pad. Crko da Bog da. Sad će njega Melinda da pelcuje "vakcinom" na sudu. Zivo me zanimaju nuz efekti, sudske vakcinacije. Nadam se, da će biti ozbiljne

Pantelija

05.05.2021 07:09

Sad smo ga ugasili...Sad će Bil da smisli novu vakcinu samo za Srbe bice ko u "Maratoncima": "Blato Bili ilovača" A sto ne uspe vakcinom da pokosi malo će da "opraši" iz vazduha..jedino da neki ruski prečišćivač vazduha popravi stvar ili mozda neka Ruskinja;)