ŽENA IZ ŠUMADIJE JE LJUBAVNICA POLOVINI MUŠKARACA IZ SELA PORED KRAGUJEVCA: Bojim se ako njihove žene saznaju, da će mi doći glave

Autor:

Lifestyle

01.03.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena iz jednog sela pored Kragujevca rešila je da ispriča svoju priču, odnosno kako je počela da zadovoljava pola muškaraca iz svog mesta

RepublikaFoto: Photo by Boba Jovanovic on Unsplash
Ilustracija

Sajt ikragujevac.com preneo je pismo žene koja tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom šumadijskom selu pored Kragujevca. Ona navodi da kod nje dolaze oženjeni muškarci jer kod kuće nemaju intimne odnose.


- Bojim se samo ako njihove žene saznaju, svesna sam da će mi doći glave ali ne mogu ovome da odolim. Ja im nisam kriva što su nesposobne da vode računa o svojim muževima - priča žena koja ima odnose sa polovinom muškaraca u selu i nastavlja:

- Prvo sam u aferu krenula samo sa jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene -  napisala je ova anonimna ljubavnica.

Navodno, ona ih je na početku teška srca odbijala, ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji, “kada već njihove žene neće”.

- Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u srednjim godinama. Pored njih se osećam kao kraljica celog tog sela i mislim da mi nijedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti - navodi u ispovesti ova žena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Senovic

02.03.2021 10:32

Да је један омлатио како треба била би љубавница само њему. Ћирилица, Сеновић.