JAVNO SU PREVARILI JEDNO DRUGO, A POTOM SE RAZVELI: Kubura progovorio o detaljima kraha braka

Autor: Republika.rs

Zabava

17.02.2021

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije im više išlo zajedno.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić/Đorđe Kojadinović
Marija i Aleksandar

Glumac Aleksandar Srećković Kubura i fitnes instruktorka Marija Savić Srećković prošle godine su se razveli iako su svi mislili da su prevazišli bračne krize.


VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

Naime, prvo je sve počelo kada je pre nekoliko godina Kubura otkriven usred preljube kada su ga mediji fotografisali sa ljubavnicom. Marija je iz medija saznala za ove njegove avanture, ali samo nekoliko meseci kasnije zajedno su se pojavili na jedno gradskom događaju i time demantovali spekulacije o razvodu.

Nakon nekoliko godina zatisja, Marija je fotografisana sa drugim muškarcem. Ona je ovako komentarisala situaciju:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Period bračne sreće

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla nam je Marija svojevremeno.

Sada kada su definitivno odlučili da stave tačku na brak, glumac je otkrio u kakvom su odnosu:

-Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim, i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe - rekao je glumac u svojoj ispovesti za Story.rs

 

-Nadam se da smo zrelo uspeli da prevaziđemo ovaj razvod, ne znam. Kao što vidite, ne govorim previše o tome i nije mi naročito prijatno, na neki način je još uvek sveže. Verujte da ima mnogo zanimljivijih tema za razgovor, a ovo je jedan trenutak koji će proći i svi ćemo nastaviti sa svojim životima. Sve je to život, nažalost, čine ga i ovakve situacije - izjavio je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading