Moguće je zatrudneti ako progutate SPERMU! Beba će doći za 9 mesecI, a EVO I KAKO

Autor: srbijadanas.rs, republika.rs

Lifestyle

26.10.2020

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za mnoge žene gutanje partnerove sperme je čin vrhuske bliskosti ili samo čin bez kojeg ne mogu da zamisle oralni s*ks. Ipak, mnoge se pitaju koliko je ovo bezbedno i da li se na ovaj način u organizam mogu uneti neke bakterije ili preneti polno prenosive bolesti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Gutati spermu nije ništa manje opasno od njenog zadržavanja u ustima i pljuvanja ili od samog oralnog s*ksa.

Da li je zdravo gutati spermu?

Sperma je puna proteina, minerala (cink kalcijum), neke fruktoznih šećera i ostalih hranljivih sastojaka.Ima malo kalorija, i savršeno je bezbedno progutati spermu ako partner nema bolesti i bakterije.

Druga stvar je njen ukus, većini žena se on ne sviđa i zato je krajnja tačka do koje idu svršavanje u usta pa pljuvanje. Većina žena izjavljuje da im ukus sperme u ustima ne smeta naročito, čak da im i prija, ali im je prilično neprijatno da je progutaju. Sperma ima gorko slani ukus i sadrži kiseline koje mogu biti neprijatne za nečiji želudac.

Da li je zdravo gutati sopstvenu spermu? Možete bezbedno da progutate sopstvenu spermu. Ne možete da dobijete bolest od sebe,već samo od drugih ljudi.

Neki ljudi imaju bolesti, pa možete da dobijete gonoreju, sifilis, herpes, hlamidiju i genitalne bradavice od drugog lica. Sve ove bolesti (osim herpesa i kondiloma) mogu se uspešno izlečiti antibioticima, ali je neprijatno i nezgodno otići lekaru zbog njih.

Da li se zbog gutanja sperme može zatrudneti?

Sperma silazi u stomak, gde se vari sa svom drugom hranom. Ne postoji prolaz koji povezuje stomak sa jajnicima. Ne može se zatrudneti od gutanja sperme. Ako partner nema polno prenosive bolesti, gutanje sperme je savršeno bezbedno.

Gutanje može da poveća šansu da dođe do začeća!

Ako žena planira da ima bebu sa tim čovekom gutanje takođe može da snizi šansu pobačaja. S obzirom da njeno telo može da prepozna antigene u spermi možete smanjiti mogućnost neodgovarajućeg imunološkog odgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danna

30.10.2020 10:01

Nepismeni novinaru- umesto ! !!! stavi ??? I onda će naslov biti ok. Ili progutaj spermu pa nam pokaži tu bebu posle 9 meseci