Žene od njega beže kao SOTONA od KRSTA: 5 jasnih pokazatelja da niste za BRAK

Autor: mogujatosama.rs, republika.rs

Lifestyle

13.08.2020

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brak jednostavno još uvek nije za vas, pročitajte ovih pet znakova koji ukazuju da niste tip žene za udaju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ukoliko se ne osećate loše zbog toga što još uvek niste u braku, iako većina vaših drugarica jeste, i ako vam nije stalno na pameti kada ćete i vi konačno dobiti taj prsten, ne brinite - sa vama je ipak sve u redu.

I dalje živimo u svetu u kom se očekuje od vas kao od mlade žene da se skrasite i postanete majka, u čemu nema ničeg lošeg, ali isto tako je u redu i ako se vi ne prepoznajete u toj priči. Ono što je bitno jeste da se dobro osećate u svojoj koži. Sve vam ovo zvuči poznato? Proverite u nastavku koji su pouzdani znaci da niste tip za udaju.

Teško vam je da obuzdate svoj slobodni duh

Brak je koliko god da je srećan i pun ljubavi, uvek pomalo i odricanje od sebe samog. Spremnost u svakom momentu na kompromis i toleranciju, osobama kojima je teško da se odreknu svoje slobode, ne u seksualnom, već u najširem smislu te reči, može biti nepremostiv teret i uzrok njihovog stalnog nezadovoljstva.

 

Sami sebi ste apsolutni prioritet

U ovome ništa nije pogrešno - uvek treba raditi na sebi i poboljšavati razne aspekte ličnosti, stremiti novim poslovnim uspesima itd. Ukoliko to podrazumeva da nemate vremena za drugu osobu, u smislu ljubavne veze koja postaje ozbiljna i na kojoj treba raditi, odnosno da ste srećniji kada ste usredsređeni samo na sebe, onda ste verovatno osoba koja ne bi ni bila srećna u braku.

Niste tradicionalista

Ne zamišljate vrhunac sreća kao život u predivnoj kući sa velikim dvorištem, voljenom osobom i decom? To je takođe sasvim u redu. Ako više volite da igrate u sopstvenom ritmu, da se osećate nesputanom mestom i drugim ljudima, onda i treba da pustite krila.

Pomisao na brak vam stvara stresna

Ni u kom slučaju ne treba da budete žrtva društvenih normi. Kao što brak nije garancija ljubavi, tako ni brak nije garancija sreće i uspeha u životu. Ukoliko vam ne prija da da uopšte razgovarate na tu temu, a kamoli da razmišljate u smeru udaje, onda treba i da sledite svoj osećaj.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Veliki ste karijerista

Mnogo puta se ispostavilo da se žene od karijere, one koje žele da dosegnu maksimum u svom profesionalnom životu, do te mere posvećuju svom cilju da apsolutno nemaju vremena ni želju za sve što brak podrazumeva. Njima jednostavno ne odgovara uloga savršene supruge, i ukoliko ih taj izbor čini srećnima, onda tako i treba da bude.

U svakom slučaju, bitno je da sledite svoj osećaj!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading