Na osnovu profila na FEJSBUKU I INSTAGRAMU, možete da provalite da li je žena usamljena: Evo i kako!

Autor: magazin.novosti.rs, republika.rs

Razonoda

04.08.2020

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profili na društvenim mrežama mogu otkriti mnogo toga o njenim korisnicima, pre svega o njihovim karakteristikama i emotivnim stanjima

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Svi imamo barem jednog ženskog prijatelja na Facebook i Instagram nalogu, koji neprestano objavljuje svoje svakodevne aktivnsti, otkrivajući o sebi više od bilo koje druge osobe koju poznajete. E, pa ako ste dobri sa tom osobom, pozovite je češće na kafu jer je ona - vrlo, vrlo usamljena.

Istraživači sa australskog Univerziteta Charles Stuart analizirali su Facebook i Instagram profile stotina žena i uspoređivali ih sa testovima ličnosti koje su ispunjavale, i pokazalo se da je takva aktivnost na društvenim mrežama direktno povezana sa usamljenošću.

Ove osobe morate češće zvati na kafu i biti u njenom društvu jer je toga željna


Usamljene žene tako otkrivaju šta vole da čitaju, gledaju, slušaju ili jedu, ali uz to neretko i svoju adresu stanovanja.

 

Takvo ponašanje mogu uzrokovati i same društvene mreže. Nekoliko istraživanja pokazala su da društvene mreže mogu ljude deprimirati i učiniti nesrećnim ako na njoj provode previše vremena prateći profile uspešnijih od sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading