Napravite savršene kovrdže uz pomoć pojasa kućnog ogrtača

Autor: 24sata.hr, republika.rs

Lifestyle

11.08.2020

00:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trik koji je od nedavno sve popularniji na društvenim mrežama pokazuje kako uz pomoć pojasa od haljine ili kućnog ogrtača možete napraviti savršene kovrdže, a da ne oštećujete kosu

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedna žena je u britanskoj Fejsbuk grupi otkrila kako napraviti savršene kovrdže uvijanjem kose oko pojasa, od ogrtača. 

- Pokušala sam preko noći omotati kosu oko pojasa od ogrtača i rezultati su neverovatni. Zato nemojte kupovati skupe proizvode za kovrdžanje kose. Sve što trebate je pojas od haljine ili kućnog ogrtača - napisala je.

Ljudi su bili oduševljeni ovim trikom. Jedna je žena komentarisala kako se savršene kovrdže mogu napraviti čak i uz pomoć par čarapa.

Ona nije jedina koja se hvali sjajnom kosom kao rezultatom ovog trika. Nedugo pre nego što je najavila trudnoću, Dani Dyer otkrila je kako isto koristi pojas od ogrtača kako bi dobila savršene kovrdže.

Dani je snimila video za Instagram TV na kojem je rekla kako joj te kovrdže traju celi dan, što kaže da se obično nikad ne događa.

- To je tako brzo i lako, nema zagrevanja kose. Ko god je ovo osmislio je genije - rekla je.

Za početak, Dani je razdelila kosu na dva dela i stavila je pojas oko glave. Za bolje rezultate, Dani preporučuje da se s tim prespava.

- Spavala sam s ovim preko noći i postigla neverovatne rezultate. Ja sam ovo radila sa suhom kosom, ali mislim da možete i sa vlažnom - Dani je napisala u opisu videa.

Nakon što je objavila sliku svojih savršenih kovrdži, Dani se našalila da joj je ovaj trik sa TikToka 'promenio život'.

Njen video je pogledalo više od pola miliona korisnika Instagrama, a fanovi su bili sa oduševljeni kako dobro deluje na njenu kosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading